Reitan Convenience

Årets kjøpmenn i REITAN CONVENIENCE

Del
Øyvind Thorsell fra Oslo, Alexander Martinsen fra Fredrikstad og Helge Finholt fra Mosjøen er kåret til Årets kjøpmenn i henholdsvis Narvesen, 7-Eleven og YX 7-Eleven. Prisen er en anerkjennelse av godt lederskap, gode resultater og evne til å skape god kultur.

Årets kjøpmenn ble kåret på det årlige Riksmøtet til REITAN CONVENIENCE NORWAY. Normalt samles kjøpmenn, eiere, medarbeidere og leverandører i Narvesen, 7-Eleven, YX 7-Eleven og Northland over flere dager på Gardermoen. I år ble konferansen sendt digitalt til de over 1000 gjestene på årets Riksmøte.

– Det har vært et spesielt år, og derfor har årets kjøpmenn gjort seg ekstra fortjent til prisen. De har vist et unikt lederskap i utfordrende tider og har vært positive inspiratorer i både med- og motgang. De jobber godt og i tråd med verdiene våre hver eneste dag, og setter alltid kunden først, sier Kenneth C. Olsen, administrerende direktør i REITAN CONVENIENCE NORWAY.

Det er sterk konkurranse om prisen – til sammen er det 420 kjøpmenn som vurderes til Årets kjøpmann i henholdsvis Narvesen, 7-Eleven og YX 7-Eleven. Noen kjennetegn går imidlertid igjen blant årets tre vinnere: De er dyktige ledere som har levert solide resultater basert på sterk forankring i REITAN sine konsepter og kultur.

– Vinnerne er dypt respekterte i vår organisasjon. De har en ekstrem serviceinnstilling overfor kundene, og du får virkelig lyst til å handle i deres butikker. Og ikke minst så har de vært gode forbilder ikke bare som ledere, men også som medmennesker og kolleger i året som har gått, sier Olsen.

Årets kjøpmann i Narvesen: Øyvind Thorsell, Continental, Oslo

Juryens begrunnelse:Årets kjøpmann i Narvesen har gjennom mange år prestert på et svært høyt nivå. Det er alltid god stemning i butikken, og Kjøpmannen og hans team har noen av de mest lojale kundene i hele Norge. Butikken er berømt for sitt utvalg og sitt bakverk!

Under Øyvind Thorsell sin ledelse har butikken vært et flaggskip i kjeden i en årrekke. Gjennom hardt arbeid er en svært systematisk, energisk og motiverende leder mye av årsaken til at ansatte og kunder trives svært godt i denne butikken. Alltid «løpende tilstede» og gjennomfører med imponerende kunnskap og entusiasme.

Årets Kjøpmann i 7-Eleven: Alexander Martinsen, Fredrikstad

Juryens begrunnelse:Årets kjøpmann i 7-Eleven er en av kjedens mest solide og selvgående Kjøpmenn. Han leverer resultater i toppskiktet år etter år, og Korona-året 2020 er ikke noe unntak. Han har full kontroll på driften og hva som skjer i sitt lokalmarked. Men først og fremst kjennetegnes butikken og kjøpmannen ved vårt verdigrunnlag «kunden er vår øverste sjef!» Dette er en leveregel for alt de gjør i denne butikken. Gjennom kundefokus, god stemning og å tilby det kunden ønsker gjennom hele åpningstiden, har butikken fått et veldig godt renomme og opparbeidet en stor kundekrets i hjertet av Fredrikstad.

Årets Kjøpmann YX 7-Eleven: Helge Finholt, Mosjøen

Juryens begrunnelse Årets Kjøpmann er blant kjedens mest offensive kjøpmenn. Butikken har hatt god vekst i varesalget de siste årene og har fremdeles offensive målsetninger. Kjøpmannen stiller alltid opp for en kollega og er flink til å utfordre og komme med forslag til nye løsninger. Det leveres topp butikkstandard og alltid meget god kvalitet på maten. Kjøpmannen og hans team er kjent for god service og har lenge vært blant kjedens beste på mersalg. 

Kjøpmannen, som selv har deltatt på talentutviklingsprogram i regi av REITAN CONVENIENCE NORWAY, er god til å se medarbeiderne sine, og til å utvikle og hjelpe dem til stadig nye oppgaver og muligheter i vårt system.

 

 

For ytterligere informasjon og kommentarer om årets vinnere, vennligst kontakt:

Regionsjef Narvesen: Geir Delebekk: Geir.Delebekk@reitanconvenience.no

Regionsjef 7-Eleven: Øivind Rasmussen: Oivind.Rasmussen@reitanconvenience.no

Regionsjef YX 7-Eleven: Inge Sleire: Inge.Sleire@reitanconvenience.no

HR- og Kommunikasjonsdirektør: Marit Sælid Johannessenmarit.salid.johannessen@Reitanconvenience.no

Kontakter

Bilder

Årets Kjøpmann i 7-Eleven: Alexander Martinsen, Fredrikstad
Årets Kjøpmann i 7-Eleven: Alexander Martinsen, Fredrikstad
Last ned bilde
Årets kjøpmann i Narvesen: Øyvind Thorsell, Continental, Oslo
Årets kjøpmann i Narvesen: Øyvind Thorsell, Continental, Oslo
Last ned bilde
Årets Kjøpmann YX 7-Eleven: Helge Finholt, Mosjøen
Årets Kjøpmann YX 7-Eleven: Helge Finholt, Mosjøen
Last ned bilde

Om Reitan Convenience

Reitan Convenience
Reitan Convenience
Gladengveien 2
0661 Oslo

Følg pressemeldinger fra Reitan Convenience

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Reitan Convenience på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Reitan Convenience

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom