Color Line

Color Line tar Color Hybrid ut av drift inntil videre

Del
Som følge av strenge smitteverntiltak i både Norge og Sverige, har Color Line besluttet å ta M/S Color Hybrid midlertidig ut av drift på ruten Sandefjord-Strømstad fra og med 2. januar.
Konsernsjef Trond Kleivdal
Konsernsjef Trond Kleivdal

– Antall reisende på ruten Sandefjord-Strømstad er allerede sterkt påvirket av det nåværende tiltaksnivået i Norge, og vi tok derfor M/S Color Viking midlertidig ut av drift i midten av desember. Når Sverige nå høyner tiltaksnivået og innfører nye innreisekrav fra 28. desember må vi dessverre også ta Color Hybrid ut av drift inntil videre. Beslutningen vil innebære varsel om permittering av om lag 150 ansatte på sjø og land, sier konsernsjef Trond Kleivdal.

Som følge av økende smitte og fremveksten av den nye omikron-varianten, har svenske myndigheter besluttet at alle utenlandske reisende må fremlegge negativ koronatest ved innreise til Sverige fra og med tirsdag 28. desember. Kravet gjelder også fullvaksinerte.

Beslutningen om å ta M/S Color Hybrid midlertidig ut av drift medfører permitteringsvarsel til om lag 150 ansatte på sjø og land. Varslene kommer i tillegg til de om lag 800 ansatte som allerede har fått varsel om permittering som følge av beslutningene om å midlertidig innstille M/S Color Viking og søsterskipene M/S Color Magic og M/S Color Fantasy på ruten Oslo-Kiel. M/S Color Viking ble tatt ut av drift 13. desember, mens M/S Color Magic vil seile frem til 29. desember og M/S Color Fantasy frem til 10. januar.

Kontakter

Bilder

Konsernsjef Trond Kleivdal
Konsernsjef Trond Kleivdal
Last ned bilde

Om Color Line

Color Line
Color Line
PB 1422 Vika
0115 Oslo

22 94 44 00http://www.colorline.no

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med rundt 2 000 ansatte i fire land. Color Line har en årsomsetning på over NOK 5 milliarder, og frakter årlig om lag 3,8 millioner reisende, 900 000 personbiler og 180 000 fraktenheter til og fra Norge. Rederiet har en flåte på syv skip, og operer fire internasjonale fergelinjer mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Color Line er i dag det eneste rederiet i den internasjonale passasjer- og godstransporten mellom Norge og utlandet med alle skip i norsk skipsregister og med norsk hovedkontor, og har som visjon å bli «Europas beste rederi innen cruise og transport». Color Line skal være en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling

Følg pressemeldinger fra Color Line

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Color Line på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Color Line

Color Line effektiviserer deler av den operative driften på linjene Sandefjord-Strømstad og Oslo-Kiel3.11.2022 11:30:15 CET | Pressemelding

Som følge av høye energikostnader, makroøkonomisk usikkerhet og svekkede rammebetingelser, har Color Line besluttet å avslutte driften av Color Viking på ruten Sandefjord-Strømstad og frakteskipet Color Carrier på ruten Oslo-Kiel. Rederiet vil søke å minimere antall overtallige gjennom omplassering til øvrige skip i flåten og ved tilbud om frivillige ordninger.

Color Lines resultater tilbake på normalnivå i første halvår 202230.8.2022 14:02:53 CEST | Pressemelding

Color Lines resultater tilbake på normalnivå i første halvår 2022 Color Lines driftsinntekter var på NOK 2,2 milliarder og driftsresultatet på NOK 238 millioner i første halvår 2022. Dette er på linje med et normalår til tross for pandemipåvirkning i starten av året, høye drivstoffpriser og prisstigning. Resultatet er drevet av positiv utvikling i etterspørsel, økte billettinntekter, gode kundeverdier og et stabilt fraktmarked.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye