Mat-NorgeMat-Norge

Snarkjøp Gruppen gjør det enkelt og morsomt å jobbe med matsvinn!

Del
«Vi har et klart mål om å bidra til at Snarkjøp gruppen innen 2030 skal halvere matsvinn, gjennom tett og godt samarbeid med våre mange dyktige Snarkjøp-butikker» sier Snarkjøp ledelsen. Det skal være enkelt, morsomt og spennende for våre kunder, men også for ansatte i butikkene.
(f.v Per Eivind Vik, Snarkjøp, Hans Olav Bakås, Mat-Norge, Geir Inge Vik, Snarkjøp)
(f.v Per Eivind Vik, Snarkjøp, Hans Olav Bakås, Mat-Norge, Geir Inge Vik, Snarkjøp)

Snarkjøp gruppen har valgt Mat-Norge sin løsning for matsvinn. Denne løsningen er bygget som ett konsept for salg av forundringsposer med mat, hvor det er ingen reservasjon, slik at kunden bare kan komme innom eller dra med seg ett par når de er ute og handler. Posene har en verdi av 250-300 kroner med kort holdbarhetsdato, som
blir solgt til kun 99 kroner.


(Visning av Mat-Norge sin dynamisk nettside for Forundringsposer)

Med denne løsningen kan kunden enkelt følge med hvor mange «forundringsposer» som er tilgjengelig til enhver tid, dette via butikken sin Facebook eller hjemmeside. Her slipper kunden å måtte laste ned app, eller gjøre noe form for reservasjon og betaling på forhånd. Dette er uten tvil den enkleste løsningen på markedet, i tillegg spennende og morsomt for kunden.

Enkelt blir det også for butikken. Tradisjonelt bruker ansatte mye tid i butikken med å prise ned varer, markedsføre tilbud på enkeltvarer, og i tillegg mange arbeidstimer blir brukt til å legge inn og fjerne tilbudene manuelt fra kasser, apper og andre systemer. Mat-Norge sin løsning automatiserer alt. Det vil si Forundringsposen skannes gjennom kassen og oppdaterer løpende antall tilgjengelige forundringsposer på butikken sin Facebook eller hjemmeside.

Denne mat-svinn-løsningen vil bli å finne i de høyteknologiske «Snarkjøp 24» butikkene, men vil også bli tilgjengelig for de tradisjonelle Snarkjøp butikkene.

Mat-Norge er stolt over at Snarkjøp Gruppen har valgt vår løsning, ekstra hyggelig at de deler vår interesse og visjon om teknologisk utvikling, ikke minst at teknologien skal være enkelt for både kunder og ansatte i butikken. I tillegg er miljø, og derav FN ́s bærekraftsmål en av våre viktigste drivere når det gjelder vårt utviklingsarbeid.(hentet fra FN sambandets nettsider)


Kontakter

Bilder

(f.v Per Eivind Vik, Snarkjøp, Hans Olav Bakås, Mat-Norge, Geir Inge Vik, Snarkjøp)
(f.v Per Eivind Vik, Snarkjøp, Hans Olav Bakås, Mat-Norge, Geir Inge Vik, Snarkjøp)
Last ned bilde
(Visning av Mat-Norge sin dynamisk nettside for Forundringsposer)
(Visning av Mat-Norge sin dynamisk nettside for Forundringsposer)
Last ned bilde
(hentet fra FN sambandets nettsider)
(hentet fra FN sambandets nettsider)
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Mat-Norge

Mat-Norge
Mat-Norge
Televegen 5
3802 Bø i Telemark

https://www.mat-norge.no/


Ledende norsk teknologiselskap av effektiv automasjon og butikkstyring. Teknologi som sikrer gode kunde-brukeropplevelser i alle aldersgrupper, og gjør det enkelt og kostnadseffektivt for butikk og ansatte.


Om Snarkjøp:

Snarkjøp er en landsdekkende kjede for små- og mindre dagligvarebutikker som tilpasser seg sitt lokalmarked i hver enkelt butikk.

Følg pressemeldinger fra Mat-Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mat-Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mat-Norge

Ny teknologi gjør det enklere å jobbe med tyveri og svinn – Høyteknologiske dagligvarebutikker14.7.2023 15:43:35 CEST | Pressemelding

Mat-Norge opplever sterk vekst og etterspørsel. Lønnsomheten i dagligvarebransjen utfordres, og en er nødt til å ta i bruk nye løsninger for å sikre en bærekraftig utvikling. RMA er forkortelse for Retail Multi Automation – en norsk teknologi. Eid og utviklet av Mat-Norge. Skapt robust og fremtidsrettet; er den laget for profesjonell, kommersiell drift av små og store butikker. Pr i dag har 70-80 dagligvarebutikker rundt om i det ganske land tatt i bruk RMA-teknologi. Det betyr at erfaringsbasen begynner å bli solid ettersom flere millioner handleturer er blitt gjort av mangfoldige kunder. I tillegg til at flere hundre fornøyde ansatte drifter butikkene ved hjelp av RMA-teknologi. RMA-teknologien sikrer gode kundereiser og god kontroll Teknologiuniverset som ligger i porteføljen til Mat-Norge er laget for fremtidens handel og gode kundereiser, samtidig som sikkerhet og kontroll er godt ivaretatt. Faktum er at butikker med RMA-teknologien får bedre kontroll over både kundereiser, svinn,

Mat-Norge, Apple Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay gir friksjonsfrie kundereiser med RMA-Butikkstyring16.12.2022 11:18:30 CET | Pressemelding

På kort tid har RMA-Butikkstyring fått en solid posisjon når det gjelder fremtidens butikk. Dette er teknologi som gjør en forskjell for kunder, ansatte og eiere. Det har raskt blitt mange butikker over hele Norge som benytter RMA-Butikkstyring, og i disse butikkene kan kundene bruke Apple Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay og mange andre betalingsløsninger. – Vi jobber hver dag for å skape en friksjonsfri og enkel kundereise, sier CEO i Mat-Norge, Hans Olav Bakås.

Tyveri og svinn i selvbetjeningskasser, friksjonsfri revisjon av handel uten å måtte involvere kunden!21.11.2022 15:01:17 CET | Pressemelding

Mat-Norge opplever sterk vekst og etterspørsel. Energikrisen og økt press på marginer har skapt en ny bevissthet hos butikkene rundt nødvendigheten av å ta i bruk teknologien for å sikre en bærekraftig utvikling. Det er nå over 40 butikker med RMA-teknologi i Norge. Det betyr at erfaringsbasen begynner å bli solid når det er millioner av kunder som har brukt butikkene over tid. I tillegg til at flere hundre ansatte drifter butikkene ved hjelp av RMA-Teknologi.