Lotteri- og stiftelsestilsynet

Nå kan frivilligheten søke på ny krisepakke

Del
Lotteri- og stiftelsestilsynet har åpnet for søknader. Frivillige lag og organisasjoner kan nå søke om å få dekket tapte inntekter fra 12. mars og ut 2020.

Krisepakke 3 skal kompensere frivillige lag og organisasjoner som har betydelige inntektsbortfall på grunn av covid-19. Frivilligheten kan søke om kompensasjon for tapte inntekter fra arrangementer eller annen spesifisert aktivitet somhelt eller delvis har blitt avlyst, stengt eller utsattsom følge av pålegg eller råd fra myndighetene i forbindelse med koronaviruset.   

Ordningen gjelder for perioden 12.mars til 31.desember, og er en forlengelse av krisepakke 2, som gjaldt i perioden 12.mars til 31.august.  

-krisepakke 2 ble det søkt om støtte til nesten 26 000 arrangementer og aktiviteter. Vi forventer mange søknader også i denne runden, og vil gjøre det vi kan for at frivilligheten skal få hjelp så raskt som mulig, sier Atle Hamar, direktør i Lotteri- og stiftelsestilsynet.  

Puljevis utbetaling 

Fristen for å søke på ordningen er 15. januar 2021.  

-Vi kommer til å betale ut puljevis på samme måte som vi gjorde i krisepakke 2. 

Organisasjonene kan få kompensert inntil 70 prosent, bortsett fra de som har helt avlyst, stengt eller utsatt i perioden 1. november- 31. desember. Disse få kan få kompensert inntil 50 prosent av godkjent søknadsbeløp.

-Dette er etillitsbasert ordning. Det betyr at søkerne må sette seg godt inn i ordningen før de søker. Det ligger mye informasjon på nettsidene våre, både om hvem som kan søke, hva det kan søkes om og hvordan du søker, sier Hamar.  

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Lotteri- og stiftelsestilsynet

Lotteri- og stiftelsestilsynet
Lotteri- og stiftelsestilsynet
Storehagen 1B
6800 FØRDE

57 82 80 00https://lottstift.no/nb/

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal sikre ansvarlege pengespel, sterk frivilligheit og trygge stiftelsar. Les meir på www.lottstift.no  

Følg pressemeldinger fra Lotteri- og stiftelsestilsynet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Lotteri- og stiftelsestilsynet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Lotteri- og stiftelsestilsynet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom