Bauer Media AS

Torkil Torsvik i Radio Rock lager Iron Maiden-podcast med gjester!

Del
Få metal-nostalgi på øret i den nye podcasten Gammal Maiden
Torkil Torsvik. Foto: Kenneth Sporsheim
Torkil Torsvik. Foto: Kenneth Sporsheim

«Dette bandet har lagd den jeg er». Det er store ord og de tilhører Kvelertak-gitarist Maciek Ofstad i en av de første episodene av den ferske podcasten Gammal Maiden

I podcasten Gammal Maiden får hver gjest velge seg én Maiden-låt. “Det har vist seg at det alltid dukker opp noen nydelige historier når vi bare setter oss ned og begynner å koseprate om en spesifikk Maiden-låt” sier programleder i Radio Rock, Torkil Torsvik.

“Jeg har begynt å høre en del på podcast i det siste, men jeg fant ingen norske som handlet om favorittbandet mitt” sier Torkil. “Da var det bare å begynne å invitere bra gjester og lage en podcast selv. Det viste seg at dette var utrolig moro, og blir det populært skal jeg lage flere sesonger” forteller Torsvik, mannen bak Norges første podcast om "gammal" Iron Maiden.

Det ligger allerede to episoder ute der du kan høre Kvelertak-trommis Håvard Takle Ohr fra Kristiansund og filmregissør Arild Frølich fra Gol. De har valgt seg henholdsvis Powerslave (1984) og Running Free (1980), og det kommer blant annet fram at begge gjestene har og har hatt sterke følelser til Iron Maiden. Den ene griner bortimot hver gang han hører Powerslave, mens den andre trekker fram sterke live-øyeblikk fra 1986.

Tredje episode blir tilgjengelig førstkommende tirsdag.

Første og andre episode av Gammal Maiden ligger ute der du hører på podcast.

Kontakt: Torkil Torsvik, Radio Rock tlf: 92645414 torkil.torsvik@bauermedia.no

-------------------------------
Utmerkelser:
Torkil Torsvik vant prisen “Årets musikkradio” under radiobransjens årlige prisutdeling; Prix Radio i 2019.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Torkil Torsvik. Foto: Kenneth Sporsheim
Torkil Torsvik. Foto: Kenneth Sporsheim
Last ned bilde

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Audio er Europas største kommersielle radiokringkaster.

I Norge står Bauer Media bak 80 radiokanaler og et voksende nettverk av podkaster. Vi er tilgjengelig på DAB, nett og mobil.

Bauer Media AS driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, Kiss og P24-7 MIX, KOS og FUN.

Alle kanalene er tilgjengelig nasjonalt på DAB, via våre apper og på nett.

Bauer Media AS tilbyr også et Premium-abonnement der samtlige radiokanaler selskapet står bak kan høres uten reklame, samt lytterne får eksklusivt innhold og kvalitetspodkaster.

Selskapet har ca. 70 medarbeidere med hovedkontor i Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg pressemeldinger fra Bauer Media AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom