Matmerk styrker laget

Tre nyansatte er nå på plass og ivrer etter å gå i gang med å forenkle hverdagen for norske bønder og arbeide lokalmatprodusenter både lønnsomme og lykkelige, sier Sundqvist. De tre var på plass fra 11.februar.
Knut Erik Bauer (43) begynner i Landbruks og Nyt Norge avdelingen. Han har hovedansvaret for å utvikle det nasjonale kvalitetssystemet i landbruket i en ny, moderne og digital retning med brukerorientering i sentrum. Han har lang erfaring som IT-konsulent og har solid kompetanse. Han kommer fra stillingen som senior system konsulent i Basefarm AS.
Lars Haug (46) begynner i Lokalmatavdelingen og styrker Matmerks satsing på å bringe norsk lokalmat- og drikke ut i butikk og ut til forbruker. Han er utdannet kokk, har lang erfaring som ferskvaresjef og butikksjef i Meny, samt vært eier av Gulating Ølutsalg på Lambertseter.
Petter Bjørgan (38) begynner også i Lokalmatavdelingen. Han har Bachelor i reiseliv, lang erfaring fra hotell og restaurantsektoren og har de siste årene vært med å bygge opp lokalmat i SSPs restauranter og lokalmatbutikk på Gardermoen. Han har bred kompetanse på salg og stor forståelse for lokalmatproduktenes vei inn på markedet.
- For en liten stiftelse som Matmerk gir disse tre nye kollegaene våre nøkkelkompetanse for å ytterligere å løfte norsk mat, norsk landbruk og Matnasjonen Norge opp og fram, avslutter Sundqvist.
Nøkkelord
Kontakter
Nina SundqvistAdministrerende direktør
Tel:+47 917 85 620nina.sundqvist@matmerk.noBilder

Om Stiftelsen Norsk Mat
Stiftelsen Norsk Mat er en uavhengig stiftelse og vårt formål er å styrke konkurranseevnen til norsk matproduksjon. Dette gjør vi gjennom å arbeide med kvalitetsstyring og kompetanseutvikling i norsk matproduksjon og synliggjøre opprinnelse og kvalitet på norske matprodukter.
Våre kjerneområder er merkeordningene Nyt Norge, Spesialitet og Beskyttet Betegenelse og Kvalitetssystemet i landbruket.
Følg pressemeldinger fra Stiftelsen Norsk Mat
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stiftelsen Norsk Mat på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Stiftelsen Norsk Mat
Ny administrerende direktør i Stiftelsen Norsk Mat8.5.2025 12:59:14 CEST | Pressemelding
Anne Mette Johnsen er ansatt som ny administrerende direktør i Stiftelsen Norsk Mat. Etter en grundig rekrutteringsprosess med mange kvalifiserte søkere, tiltrer hun stillingen med umiddelbar virkning.
Garnvik Røkeri hedret med Spesialitet-merket for fjerde gang31.3.2025 12:31:33 CEST | Pressemelding
Under åpningen av Norway Seafood Festival 2025 i Trondheim ble Garnvik Røkeri tildelt Spesialitet – merket for lokalmat i særklasse – for sitt produkt «Røkt ørret».
To produkter tildelt Spesialitet-merket på UMAMI18.3.2025 15:12:28 CET | Pressemelding
Geitramseddik fra Brokkestøylen og Havsnø Røkt Flaksalt fikk tildelt Spesialitet under åpningsdagen på UMAMI-messen. «Begge disse produktene er i særklasse i sin kategori og har derfor fortjent å få tildelt Spesialitet», sa landbruks- og matminister Nils Kristen Sandtrøen under tildelingen.
Kvitsøylam får eksklusiv status - tildelt beskyttet geografisk betegnelse17.3.2025 12:00:00 CET | Pressemelding
- Dette er en anerkjennelse av den høye kvaliteten og den lange, rike tradisjonen for sauedrift på Kvitsøy, sier Bent Høie, statsforvalter i Rogaland.
Kvalitet i hver dråpe: Spesialitetsmerket til 4 lokale drikkeprodusenter13.3.2025 09:15:00 CET | Pressemelding
- Osterevolusjon har blitt et begrep her til lands, men du verden: Nå snakker vi om en norsk drikke-revolusjon også! De fire produsentene som tildeles Spesialitetsmerket får råvarene til å skinne, sier fagsjef Spesialitet i Stiftelsen Norsk Mat Marit Strand.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom