SEMRUSH CY LTD

10 land nordmenn er redde for å reise til

Del

Tyrkia har tidligere vært en feriefavoritt blant norske turister, men nå viser analyser fra SEMrush at ferieglade nordmenn er mer opptatt av sikkerhet ved reiser til Tyrkia enn til noe annet land i verden. På andreplass kommer Egypt.

Land nordmenn lurer på om det er trygt å dra til. På topp er Tyrkia.
Land nordmenn lurer på om det er trygt å dra til. På topp er Tyrkia.

SEMrush har analysert nordmenns Google-søk i forbindelse med reiser, og en gjennomgang av spørsmål som begynner med «er det trygt å reise til», viser at flest nordmenn har søkt etter informasjon om sikkerheten i Tyrkia. 

– Nordmenn reiser mye og sikkerhet er høyt prioritert. Google blir et speil på hva som rører seg i folks hoder og tanker også når det gjelder sikkerhet, sier Fernando Angulo, Head of International Partnerships i SEMrush.

Tryggest i badebyene

Etter noen år med nedgang er nå Tyrkia tilbake for fullt som reisemål for nordmenn, og de fleste store reiseselskapene tilbyr reiser pakkereiser til landet. Ifølge Avinor er Tyrkia blant destinasjonene som øker mest fra norske flyplasser i år sammenlignet med i fjor. 

Utenriksdepartementet har oppdatert informasjon om hvor det er trygt å reise og hvilke forhåndsregler som bør tas. https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Land nordmenn lurer på om det er trygt å dra til. På topp er Tyrkia.
Land nordmenn lurer på om det er trygt å dra til. På topp er Tyrkia.
Last ned bilde

Om SEMRUSH CY LTD

SEMRUSH CY LTD
SEMRUSH CY LTD
Griva Digeni and Kolonakiou corner Grosvenor Tower, 2nd and 3rd floors
3107 Neapolis, Kypros

http://www.semrush.com

Om SEMrush

SEMrush er et av verdens ledende selskaper innen online synlighet. Selskapets plattform for synlighetsadministrasjon sikrer målbare resultater nettbasert markedsføring. Over tre millioner markedsførere bruker plattformen globalt i søkemotoroptimalisering, markedsføring, innhold, sosiale medier og markedsanalyse. www.semrush.com

Følg saker fra SEMRUSH CY LTD

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SEMRUSH CY LTD på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SEMRUSH CY LTD

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom