Bauer Media AS

– Trodde alle politikere var psykopater

Del

Nå stemmer ikke podkastaktuelle Ahmed Mamow på kødd lenger.

– Jeg trodde at alle politikere var psykopater innerst inne, men nå som jeg har møtt dem tror jeg kanskje jeg tar feil. Det er mennesker av kjøtt og blod, sier Ahmed Mamow (30).

Ahmed er standupkomiker og har «alltid stemt på kødd» ifølge ham selv. Slik blir det ikke i år. Nå er det alvor.

Nå har han invitert de største politiske partiene til å ta plass i en lenestol for å bli bedre kjent med både dem og poltikken. Resultatet er å høre i den nye podkasten «Ahmed tar valget på alvor».

Ifølge komikeren virker det litt tilfeldig hvilke partier de ulike lederne fronter.

Jonas som Høyremann

– Jonas kunne egentlig vært en Høyre-mann. For meg virker det litt tilfeldig hvilket parti de har havnet i. Det partiet som lokket med pizza da de var ungdommer ble plutselig det partiet de ble leder for 20 år senere.

Ahmed Mamow legger ikke skjul på at han var forutinntatt før han møtte partilederne, men nå som han har møtt alle må han justere seg.

Hyggelige Sylvi

– Sylvi var skuffende hyggelig. Jeg ønsket meg crazy-Sylvi, men fikk isteden koselige venninne-Sylvi som bare sa ting det var vanskelig å være uenig i. Det var vanskelig å tro at dette var samme dama som var sjefen i et parti jeg i utgangspunktet hadde fordommer mot.

Mamow er ikke i tvil om at samtalene med partilederne har gjort ham bedre rustet til å ta valget på alvor.

– Selv om det er mye gøy i disse møtene, er det i hovedsak seriøse samtaler om fremtiden til Norge, så jeg håper at også andre kan bli litt klokere før de stemmer 13. september. – Det ble i alle fall jeg, sier Ahmed.

På bjørnejakt med Senterpartiets Sandra Borch

Og uansett hvordan utfallet av valget blir, har Mamow planene klare for høsten.

– Uansett hvem som vinner valget har jeg blitt invitert på bjørnejakt sammen med Senterpartiets Sandra Borch.

«Ahmed tar valget på alvor» lanseres 11. august, og håper å gjøre lytterne litt klokere før de stemmer i Stortingsvalget 13. september.

«Ahmed tar valget på alvor» er tilgjengelig her: https://www.podplay.com/no-no/podcasts/ahmed-tar-valget-pa-alvor-756849

Nøkkelord

Kontakter

Ahmed MamowProgramleder, Ahmed tar valget på alvor

Tel:40646092

Bilder

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg pressemeldinger fra Bauer Media AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom