Stiftelsen Norsk Mat

Stiftelsen Norsk Mat er en uavhengig stiftelse. Vårt formål er å styrke konkurranseevnen til norsk matproduksjon.

Dette gjør vi gjennom å: 

1: Markedsføre de offisielle merkeordningene Nyt Norge, Spesialitet og Beskyttede betegnelser.

2: Koordinere informasjon om økologisk matprodukjson i Norge.

3: Kvalitetssikre norsk matproduksjon og godkjenne Inn på tunet-gårder gjennom landbrukets felles internkontrollsystem, Kvalitetssystemet i landbruket (KSL)

4: Utvikle og profesjonalisere lokalmatprodusenter

"Vi får folk til å velge norsk mat"

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siste
  • >>

Stiftelsen Norsk Mat er en uavhengig stiftelse. Vårt formål er å styrke konkurranseevnen til norsk matproduksjon.

Dette gjør vi gjennom å: 

1: Markedsføre de offisielle merkeordningene Nyt Norge, Spesialitet og Beskyttede betegnelser.

2: Koordinere informasjon om økologisk matprodukjson i Norge.

3: Kvalitetssikre norsk matproduksjon og godkjenne Inn på tunet-gårder gjennom landbrukets felles internkontrollsystem, Kvalitetssystemet i landbruket (KSL)

4: Utvikle og profesjonalisere lokalmatprodusenter

"Vi får folk til å velge norsk mat"

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye