Nofima

Nofima er et ledende næringsrettet forskningsinstitutt som driver forskning og utvikling for akvakulturnæringen, fiskerinæringen og matindustrien.

Vi leverer internasjonalt anerkjent forskning og løsninger som gir næringslivet konkurransefortrinn langs hele verdikjeden.

Nofima AS har hovedkontor i Tromsø, og forskningsvirksomhet i Bergen, Stavanger, Sunndalsøra, Tromsø og på Ås.

Instituttet ble etablert 1. januar 2008 og har om lag 390 ansatte

Høytrykksbehandling av juice

Kan en kombinasjon av høyt trykk og CO2 fjerne allergener fra egg og melkeprodukter? Dette er blant spørsmålene som forskerne skal besvare i løpet av prosjektet. Resultatene blir tilgjengelige i et eget nettbasert verktøy.

  • Kreditering: Jon-Are Berg-Jacobsen
  • Rettigheter: Nofima
  • BILDER | JPG
  • Last ned
Høytrykksbehandling av juice

Nofima er et ledende næringsrettet forskningsinstitutt som driver forskning og utvikling for akvakulturnæringen, fiskerinæringen og matindustrien.

Vi leverer internasjonalt anerkjent forskning og løsninger som gir næringslivet konkurransefortrinn langs hele verdikjeden.

Nofima AS har hovedkontor i Tromsø, og forskningsvirksomhet i Bergen, Stavanger, Sunndalsøra, Tromsø og på Ås.

Instituttet ble etablert 1. januar 2008 og har om lag 390 ansatte