Registrer deg med din epostadresse for å få de nyeste sakene fra Stiftelsen Norsk Mat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Stiftelsen Norsk Mat er en uavhengig stiftelse. Vårt formål er å styrke konkurranseevnen til norsk matproduksjon.
Dette gjør vi gjennom å:
1: Markedsføre de offisielle merkeordningene Nyt Norge, Spesialitet og Beskyttede betegnelser.
2: Koordinere informasjon om økologisk matprodukjson i Norge.
3: Kvalitetssikre norsk matproduksjon og godkjenne Inn på tunet-gårder gjennom landbrukets felles internkontrollsystem, Kvalitetssystemet i landbruket (KSL)
4: Utvikle og profesjonalisere lokalmatprodusenter
"Vi får folk til å velge norsk mat"
Mads jobber med kommunikasjon knyttet til KSL og Inn på tunet.
Oda jobber med lokalmat og merkeordningene Spesialitet og Nyt Norge.
Stiftelsen Norsk Mat er en uavhengig stiftelse. Vårt formål er å styrke konkurranseevnen til norsk matproduksjon.
Dette gjør vi gjennom å:
1: Markedsføre de offisielle merkeordningene Nyt Norge, Spesialitet og Beskyttede betegnelser.
2: Koordinere informasjon om økologisk matprodukjson i Norge.
3: Kvalitetssikre norsk matproduksjon og godkjenne Inn på tunet-gårder gjennom landbrukets felles internkontrollsystem, Kvalitetssystemet i landbruket (KSL)
4: Utvikle og profesjonalisere lokalmatprodusenter
"Vi får folk til å velge norsk mat"