M-Files
M-Files

M-Files er den ledende plattformen for automatisering av Knowledge Work. Med M-Files sin plattform kan kunnskapsmedarbeidere finne informasjon raskere, arbeide smartere og oppnå mer. M-Files har en innovativ metadata-drevet arkitektur, innebygd motor for arbeidsflyt og avansert kunstig intelligens. Dette gjør det mulig for kunder å fjerne informasjonskaos, forbedre effektiviteten i arbeidsprosessene samt automatisere sikkerheten og etterlevelse av regler. For mer informasjon, besøk www.m-files.com.

M-Files revolusjonerer arbeidsplassen med AI og automatisering8.3.2024 08:48:15 CET | Pressemelding

Oslo, Norge – 7. mars 2024 – Automatisering av kunnskapsarbeid gir resultater for M-Files, som i dag avslører at selskapet øker de årlige gjentakende inntektene (ARR) med mer enn 20 prosent i 2023. Veksten drives frem av 64 prosent økning i nye kundeanskaffelser fra direktesalg og 41 prosents økning i eksisterende kundeutvidelser med økende interesse for M-Files Hubshare samarbeidsløsning. Samtidig er veksten for M-Files i det nordiske salget på hele 26 prosent i 2023, noe som skyldes stor etterspørsel etter selskapets teknologi og løsninger på det norske og nordiske markedet. Selskapets solide resultater det siste året kommer også etter enda en milepæl, da M-Files oppnådde den anerkjente Centaur-statusen med over 100 millioner euro i årlig gjentakende inntekter i fjor.

Ferske tall fra Forrester viser at M-Files leverer 294 prosent avkastning med M-Files’ plattform for automatisering av kunnskapsarbeid10.10.2023 13:20:06 CEST | Pressemelding

En fersk analysedrevet undersøkelse fra Forrester fastslår at M-Files’ plattform for automatisering av kunnskapsarbeid gir store gevinster. I følge Forrester-rapporten har kundene oppnådd en avkastning på sine investeringer (ROI) på 294 prosent over tre år. Samtidig elimineres informasjonskaos med raskere tilgang til dokumenter og informasjon.

Møt M-Files Aino, den generative AI-teknologien bak Knowledge Work Automation-plattformen fra M-Files27.9.2023 12:57:29 CEST | Pressemelding

M-Files, en ledende aktør innen automatisering av kunnskapsarbeid, avduker i dag en plattform for Knowledge Work Automation som kan revolusjonere hvordan kunnskapsmedarbeidere jobber. Drevet av M-Files' generative AI-teknologi, M-Files Aino, kan bedrifter nå organisere informasjon, forstå sammenhenger i dokumenter og samhandle med organisasjonens kunnskap ved hjelp av et naturlig språk. Dette gjør M-Files sine bedriftskunder i stand til å fjerne informasjonskaos, øke effektiviteten til kunnskapsmedarbeiderne og redusere forretningsrisiko.

M-Files utnevnes som Strong Performer i fersk Gartner-analyse6.7.2023 13:20:56 CEST | Pressemelding

I en rykende fersk analyserapport fra Gartner utnevnes M-Files til “Strong Performer” blant en rekke plattformer for innholdshåndtering. Dette fremgår av Gartners siste markeds- og kundeanalyse, nemlig juni 2023-utgaven av “Gartner Peer Insights™ Voice of the Customer: Content Services Platforms”. I rapporten har Gartner analysert hvordan kunder og innkjøpere oppfatter ulike leverandører, basert på kundenes egne vurderinger.

M-Files vokser raskt og blir en 'Centaur' med $100 millioner i løpende inntekter23.5.2023 07:15:10 CEST | Pressemelding

M-Files blir medlem av eksklusiv klubb med private SaaS-selskaper som vokser raskt. Som global leder innen informasjonsforvaltning passerer nå M-Files $100 millioner i løpende omsetning (ARR). Også Norge bidrar til utviklingen hvor M-Files blant annet nylig landet en rekordstor avtale på inntil 120 millioner kroner med Statens vegvesen*. Det gir Centauren fart og ytterligere fotfeste i Norge.

M-Files kåres til ‘Strong Performer’ av uavhengig analyseselskap31.3.2023 00:00:00 CEST | Pressemelding

Scorer høyt i ny “Forrester Wave™-rapport”: M-Files får høyest mulig poengsum i kriteriene metadata og forretningsmodell, og anerkjennes samtidig for sin moderne, innovative og metadatadrevne tilnærming i forhold til sine konkurrenter. Analyseselskapet Forrester utroper M-Files til “Strong Performer” i kategorien “Content Platform”. Rapporten vurderer totalt 26 kriterier hos 13 utvalgte aktører.

M-Files setter nye vekstrekorder etter sterk etterspørsel i markedet21.3.2023 00:00:00 CET | Pressemelding

M-Files, en global leder innen informasjonshåndtering, opplever stor vekst innen global informasjonshåndtering blant små- og mellomstore virksomheter og økt etterspørsel blant de større bedriftene. Selskapet leverte en vekst på 33 prosent i abonnementsinntekter (ARR) og 40 prosent i nysalg i 2022. M-Files fortsetter å dominere SMB-markedet i kombinasjon med å skape verdier for større bedrifter. Det siste året har gjennomsnittlig avtalestørrelse for nye kunder økt med hele 60 prosent.

M-Files kjøper Ment, et ledende teknologiselskap innen no-code dokumentautomatisering8.2.2023 00:00:00 CET | Pressemelding

M-Files, en global leder innen informasjonshåndtering, kjøper Ment (tidligere Contract Mill Oy), et ledende teknologiselskap for No-Code automatisering av juridiske dokumenter med base i finske Espoo. Med dette oppkjøpet leverer M-Files nå robuste funksjoner for automatisering av dokumenter som gjør det mulig for nye og eksisterende kunder raskt å automatisere egne dokumenter. Straks dokumentene er automatisert, kan nye og skreddersydde dokumenter opprettes i løpet av få minutter, helt i samsvar med selskapets egne regler og beste praksis.

M-Files anerkjent som 2022 Gartner® Peer Insights™ Customers' Choice for innholdstjenesteplattformer21.4.2022 15:49:59 CEST | Pressemelding

(Oslo, Norge) – M-Files, en global leder innen informasjonshåndtering, kunngjorde i dag at selskapet har fått Customers' Choice i Gartner Peer Insights 'Voice of the Customer for mars 2022: Innholdstjenesteplattformer. I rapporten var M-Files en av fem leverandører som mottok ovennevnte gjennomsnittsvurdering for markedet og Customers' Choice. M-Files er også anerkjent som Customers' Choice i Midsize Enterprise-rapportsegmenter for Asia/Stillehavet, Europa, Midtøsten og Afrika. Fra 31. mars 2022 ville 94 % prosent av Gartner Peer Insights-respondentene anbefale M-Files som en innholdstjenesteplattform, basert på 62 vurderinger i løpet av de siste tolv månedene. I tillegg har M-Files en 4,5/5 samlet Gartner Peer Insights-vurdering, som selskapet mener gjenspeiler kontinuerlige forbedringer i fagfellevurderinger på M-Files-plattformen. «Her i M-Files strever vi etter å levere kundebehandling i verdensklasse mens vi hjelper globale selskaper å håndtere og sikre den økende mengden data fra

M-Files er den ledende plattformen for automatisering av Knowledge Work. Med M-Files sin plattform kan kunnskapsmedarbeidere finne informasjon raskere, arbeide smartere og oppnå mer. M-Files har en innovativ metadata-drevet arkitektur, innebygd motor for arbeidsflyt og avansert kunstig intelligens. Dette gjør det mulig for kunder å fjerne informasjonskaos, forbedre effektiviteten i arbeidsprosessene samt automatisere sikkerheten og etterlevelse av regler. For mer informasjon, besøk www.m-files.com.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye