BKLF-logo

BKLF

BKLF

Baker- og Konditorbransjens Landsforening er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1898 og har i 125 år vært en pådriver for å fremme faget og bakerivirksomhetenes interesse. Både bedrifter og fagfolk med svennebrev kan bli medlem av organisasjonen.

BKLF jobber med å heve bransjen gjennom å bygge omdømme, påvirke rammebetingelsene og sørge for god og faglig utvikling for bakere og konditorer. Bransjeforeningen jobber innen fire fokusområder: Næringspolitikk/myndighetskontakt, Fagutdanning/kompetanseheving, Profilering/kommunikasjon og Medlemspleie/organisasjonsutvikling.

Kategori
Vis

Rett melpris, kunnskapsheving og forskning løser korn-koden!2.9.2024 12:49:07 CEST | Debattinnlegg

Politisk redaktør i Nationen Anne Ekornholmen lurer på i sin kommentar 7.august 2024 hva som skal til for å knekke korn-koden på norsk mel. Hennes anbefaling er at bakere skal overbevises om at norsk matmel har den nødvendige kvalitet, men det er vel noe bakerne allerede vet. Det egentlige svaret for å knekke korn-koden er at møllene må tilby bakerne en melpris på norsk mel som kan konkurrere med importert mel, og i tillegg må bakeriene tilføres mer midler til kunnskapsheving, for å øke sin kompetanse til å bake med norsk mel.

Forsterker samarbeidet innen restaurant- og matfag15.8.2023 15:24:25 CEST | Pressemelding

Tre store organisasjoner innenfor restaurant- og matfag forsterker samarbeidet i en intensjonsavtale. Baker- og konditorbransjens Landsforening (BKLF), Norske Kokkers Landsforening (NKL) og Kost og Ernæringsforbundet (KEF) ønsker å samarbeide på tvers av organisasjonsgrensene om rekruttering til restaurant- og matfag generelt og til egne fag spesielt. Disse tre organisasjonene representerer i sum over 80% av de yrkesutdannede i Restaurant og Matfagets utdanningsløp.
  • 1
  • 2
  • Siste
  • >>

Baker- og Konditorbransjens Landsforening er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1898 og har i 125 år vært en pådriver for å fremme faget og bakerivirksomhetenes interesse. Både bedrifter og fagfolk med svennebrev kan bli medlem av organisasjonen.

BKLF jobber med å heve bransjen gjennom å bygge omdømme, påvirke rammebetingelsene og sørge for god og faglig utvikling for bakere og konditorer. Bransjeforeningen jobber innen fire fokusområder: Næringspolitikk/myndighetskontakt, Fagutdanning/kompetanseheving, Profilering/kommunikasjon og Medlemspleie/organisasjonsutvikling.

World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye