XXL-logo

XXL

XXL

Siden starten i 2001 har XXL vokst frem som en ledende destinasjon for sport og friluftsliv i Norden. XXL har idag over 80 varehus i Norge, Sverige og Finland og Nordens største sportsbutikk på nett. Vi tilbyr kjente merkevarer til de laveste prisene.

Norges største fotballskole med XXL på laget21.6.2024 10:14:15 CEST | Pressemelding

I dag åpner Norges største fotballskole på Rommensletta i regi av Zuccarellostiftelsen og Joshua King. I tre dager samles 525 barn til lek og moro med ball. – I XXL er vi opptatt av at alle skal ha mulighet til å være aktive, uavhengig av alder, kjønn, hudfarge, geografi og økonomiske forutsetninger. Dessverre er det mange i dag som faller utenfor, og derfor er det også så viktig for oss å støtte fotballskolen så den kan fortsette å være et gratis tilbud til barna, sier Cristina Moreno, Norgessjef i XXL.

I dag tar XXL-ansatte på seg en viktigere trøye3.5.2024 11:47:00 CEST | Pressemelding

For tredje året på rad rykker vi inn i lagoppstillingen til Barnekreftforeningen og Fotballtrøyefredag. Ansatte i varehus fra Alta til Kristiansand viser i dag sin støtte gjennom å ta på trøyen til sitt favorittlag. – Fotball har en sentral plass i XXL, og omsorg for andre er en av våre kjerneverdier. For oss er denne dagen et av årets høydepunkter, sier Tom A. Hansen Starup, driftssjef og ansvarlig for Fotballtrøyefredag i XXL.

Julaften kom tidlig til Tromsø Hockey12.12.2023 09:16:00 CET | Pressemelding

Nordens største sportsforhandler deler årlig ut støtte til en utvalgt ishockeyskole i Norge. Gjennom dette bidrar XXL til økt tilgjengelighet og reduserte økonomiske barrierer i ishockey, med et spesielt fokus på jenteishockey. – I år falt valget på Tromsø Hockey, som har drevet 12 år på dugnad, med lange avstander, høye kostnader og ildsjeler som har investert hud og hår, sier Anders Jakobsen, kategoridirektør og Grow the Game-ansvarlig i XXL.

Kari Traa og XXL med eksklusivt samarbeid13.11.2023 13:14:00 CET | Pressemelding

Nylig slo Kari Traa og XXL seg sammen for å lansere en eksklusiv kolleksjon med sportsklær for barn og ungdom. Kolleksjonen er kun tilgjengelig i XXLs butikker. – Vi er ekstremt stolt av dette samarbeidet. Det handler ikke bare om å bringe høykvalitets sportsklær til butikkene, men om å inspirere en ny generasjon jenter til å omfavne en aktiv livsstil med selvtillit og glede, sier Nina Bjørum, kategorisjef i XXL.

Åpningen av XXL Lillehammer ble den beste på fem år7.11.2023 14:58:00 CET | Pressemelding

Vi må et halvt tiår tilbake for å finne en bedre åpning enn den XXL hadde på Lillehammer – på tvers av Norden. Og det i et økonomisk klima som representerer kraftig motvind for alle som driver med varehandel. – Vi har lenge jaktet en lokasjon her oppe. Ikke uten grunn, ser man på de første åpningsdagene. Nå er det bare å brette opp ermene for fortsettelsen, sier varehussjef Kristoffer Kirkeby.

Siden starten i 2001 har XXL vokst frem som en ledende destinasjon for sport og friluftsliv i Norden. XXL har idag over 80 varehus i Norge, Sverige og Finland og Nordens største sportsbutikk på nett. Vi tilbyr kjente merkevarer til de laveste prisene.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye