Sony Music Norway

Zupermaria slipper «Fakket opp»

Del

Zupermaria fra Fyllingsdalen i Bergen fortsetter å levere store poplåter fulle av energi og lekne refreng. Forrige singel, 80-talls inspirerte «Hun tenker» som kom i februar, ble «Ukas låt» på P3 og fikk terningkast 5 i VG. Nå følger hun opp med «Fakket opp», en låt om hva som kan skje når personligheter kræsjer.

«Hvem fakket opp? Vi fakket opp. Vi elsker, vi hater, vi elsker.. og slik fortsetter det. Noen personligheter går bare ikke opp i opp og det er vel det jeg prøver å formidle her. Om det er familie, venner eller elskere, er det ikke det alltid at det passer. Finn dine liljer og tulipaner, men klipp av råtne stilker» - Zupermaria

De siste to årene har Zupermaria levert ærlige og dansbare poplåter på norsk. Med radiohits som «Balenciaga», «Ingenting er lenger som det var» og «E på saken» leker hun seg med tekst og melodier, store refrenger og ærlige historier om livets ups and downs. 

Til tross for omstendighetene var ikke 2020 så aller verst for Zupermaria. Hun slapp fem singler og debutalbumet «Ka har du gjort no Maria», var A-listet på radio, fikk et stipend av Bergenfest, ble nominert til «Årets Nykommer» på P3 Gull og hadde sin første egne konsert på USF Verftet i Bergen foran 100 sittende publikummere. I 2021 tar hun steget videre.

«Fakket opp» er ute 26. mars.

______________

Med karismatiske og ærlige tekster på norsk, om festing, brudd, forhold og om å være ung og rastløs, deler 25 år gamle Zupermaria fra Bergen egne og andres erfaringer gjennom storslagne refreng i lekne produksjoner. På kort tid har hun imponert med radiolistinger på både P3, P1 og mP3, og spilte for en applauderende bransje på både Vill Vill Vest og by:Larm. Det er mye som tyder på at Zupermaria kan bli landets neste store popkomet.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

3 x Spellemann-nominerte Musti slipper "mimi"16.4.2021 12:00:00 CEST | Pressemelding

20 år gamle Musti fra Tøyen har på flere måter blitt selve manifestasjonen på den neste generasjonen av norske rappere. De som tør å ta plass uten noen form for tilbakeholdenhet på ambisjonene, og som nekter å la seg sette i gammeldagse båser, enten det gjelder rapstil, opphav eller kjønn. I år, under ett år siden hennes artistdebut, er hun nominert til hele tre Spellemannpriser. I dag, dagen Spellemannprisen finner sted slipper hun passende nok låten «mimi», som står for «mama i made it».

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom