Sony Music Norway

Zupermaria slipper debutalbum

Del

Zupermaria slipper debutalbumet «Ka har du gjort nå Maria» 25. september.

Det har gått litt over et år siden 24 år gamle Zupermaria fra Fyllingsdalen i Bergen debuterte med P3-listede «Unnskyld». Siden det har hun gitt oss flere radiolistede og dansbare poplåter på bergensdialekt, blant annet «Balenciaga» og «Ingenting er lenger som det var». På kort tid har hun markert seg som en solid artist i det norske poplandskapet, og nå er hun klar for å slippe debutalbumet «Ka har du gjort nå Maria». Et album som leker med tekst og melodier, store refrenger og ærlige historier om livets ups and downs fra en jente som er nysgjerrig på livet.

«Albumet handler om flere ting. Hvordan det er å være ung og rastløs. Det handler om ex’r og y’er. Fortapt kjærlighet og ny kjærlighet. Det handler om å gå på en smell og så å føle seg på topp og man bare vil fly med kappe og FÅ D PÅ. En liten reise i livet mitt jeg velger og blottlegge. Kanskje kjenner folk seg igjen? D hadde vært digg» - Zupermaria

På «Ka har du gjort nå Maria» finner vi tekster som er skrevet for flere år siden, men som ikke har blitt til låter før nå. Sånn sett har hun jobbet med albumet lenge, men prosessen med innspillingen begynte ikke før i fjor, hvor hun hun jobbet med et bredt spekter av produsenter som Coucheron (Lemaitre, EMIR), Frode Kvinge Flatland (Lars Vaular), Simen Hope (Halie, Jesper Jenset), Even Gillebo og Thomas Nordvik.  

«Jeg har fått jobbet med noen helt fantastisk flinke produsenter som virkelig kan sakene sine. Vi har møttes på midten. For meg var det viktig at hver produsent får *gjøre seg*, da blir det ektefølt fra begge parter. Pluss at det er gøy å eksperimenter med lydbilder og forskjellige produksjoner» - Zupermaria

Med karismatiske og ærlige tekster på norsk, om festing, brudd, forhold og om å være ung og rastløs, deler hun egne og andres erfaringer gjennom storslagne refreng i lekne produksjoner. På kort tid har Zupermaria imponert med radiolistinger på både P3 og mP3, og spilte for en applauderende bransje på både Vill Vill Vest i fjor og by:Larm i år. Det er mye som tyder på at Zupermaria kan bli landets neste store popkomet.

Debutalbumet «Ka har du gjort nå Maria» er ute 25. september.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom