Sony Music Norway

Zara Larsson slipper albumet Poster Girl

Del

I dag slipper popstjernen Zara Larsson sitt høyt forventede album Poster Girl.

Zara Larsson - Poster Girl
Zara Larsson - Poster Girl

Det inneholder 12 kraftfulle, oppløftende og veldig personlige låter – som viser hvordan Zara har blitt en ung kvinne, samtidig som det fanger hennes livlige personlighet. 

Hør Poster Girl HER

«Da jeg laget dette albumet vokste jeg som person», forteller Zara. «Den røde tråden er jeg som vokser opp, om som er mer komfortabel og selvsikker. Jeg er ikke en tenåring lenger, jeg er en ung kvinne».

For å markere den internasjonale kvinnedagen 8. mars, skal Zara holde en eksklusiv, online konsert hvor hun fremfører låter fra Poster Girl, samt noen av hennes største hits. Livestreamen kan sees eksklusivt og i en begrenset periode via Zaras YouTube-kanal, i samarbeid med IKEA og Live Nation.

Zara slipper også to nye videoer; en live VEVO-opptreden av tittelsporet «Poster Girl» og lyricvideo til låten «Need Someone».

Zara Larsson er ikke «bare» en «Poster Girl», hun er en ny type popstjerne. Bare 23 år gammel har den Stockholm-baserte sensasjonen vist at hun har en sjette sans for melodier med hitliste-anthems som «Lush Life», «Never Forget You», «I Would Like», «Symphony» og «Ruin My Life» for å nevne noen. Hennes første internasjonale album, So Good, ble den nest mest streamede debuten av en kvinnelig artist noensinne, på Spotify. Oppfølgeren, Poster Girl, viser uten tvil at Zara er blant eliten når det kommer til popmusikk. Hun har blandet sammen sine musikalske kjærligheter (Abbas melodramatikk og det styrkende R&B-elementet fra tidlig Rihanna), sammen med temaer som feminisme, berømmelse og om å finne seg selv. På listen over samarbeidspartnere for albumet finner man store navn som Youg Thug («Talk About Love»), Max Martin, Julia Michaels, Justin Tranter (Selena Gomez, Dua Lipa, Justin Bieber), Steve Mac (Ed Sheeran, Years & Years) og Camille Purcell (Little Mix, Mabel).

Tracklist:

 1. Love Me Land
 2. Talk About Love feat. Young Thug
 3. Need Someone
 4. Right Here
 5. Wow
 6. Poster Girl
 7. I Need Love
 8. Look What You’ve Done
 9. Ruin My Life
 10. Stick With You
 11. FFF
 12. What Happens Here

Flere bilder finnes HER 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Zara Larsson - Poster Girl
Zara Larsson - Poster Girl
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom