XPENG Norge

Xpeng tilbyr prøvekjøring fra oppkjørselen

Del

Fra og med i dag tilbyr Xpeng seg å komme hjem til kunder slik at de kan prøvekjøre Xpeng G3 rett fra egen oppkjørsel.

I april har det gått ett år siden Xpeng introduserte seg på det norske markedet, og de første bilene ble levert til norske kunder rett før jul. Den første bilen ble levert hjem på gårdsplassen til kunden. Nå utvider Xpeng “take-away”-tilbudet til også å omfatte prøvekjøringer av Xpeng G3 Smart SUV. 

- Vi har helt siden starten forsøkt å finne nye og innovative måter å drive forhandlervirksomheten på. Covid-19 har definitivt ført til noen utfordringer for oss, men vi er opptatt av å finne gode løsninger som både ivaretar smittevern og våre kunders behov for å ta og føle på bilene før de bestemmer seg, sier Espen Strømme, daglig leder i Zero Emission Mobility. 

For å ivareta smittevernet blir bilene grundig rengjort og spritet før overlevering.  

-Vi har kjøpt inn rikelig med antibac og stiller med rengjorte og desinfiserte biler hjemme hos de som vil prøvekjøre, sier Espen Strømme, daglig leder hos den norske importøren, Zero Emission Mobility.

Strømme er spent på mottakelsen av den nye servicen. I første omgang tilbys tjenesten i området rundt Oslo, Lørenskog og Bodø, men på sikt kan tilbudet utvides dersom det er etterspørsel etter det. Prøvekjøring hjemme kan enkelt avtales på hjemmesiden, på linje med vanlig prøvekjøring fra Xpengs forhandlere.

Norge er første internasjonale marked

Lanseringen i Norge er første del av Xpengs internasjonale ekspansjon. Rundt 5000 nordmenn har meldt sin interesse for bilene, og Xpeng G3 ble nominert til Årets bil i Norge. Sammen med Zero Emission Mobility har Xpeng utviklet en langsiktig plan for det norske markedet. Blant annet har de inngått samarbeid med NAF og Meca på service og garantihåndtering, og Viking redningstjeneste for veihjelp. 

Det unike med Xpengs biler og teknologi er at de vil kontinuerlig oppgraderes gjennom hele bilens levetid. Utviklingsavdelingen på fabrikken følger tett med på tilbakemeldingene fra norske kunder, og det vil komme flere oppdateringer basert på erfaringene til de første kundene. I motsetning til de aller fleste andre biler, er Xpengs biler “smarte” i den forstand at de er bygget for å utvikle seg, slik man er vant til fra smarttelefonene, sier Espen Strømme. 

Booking av prøvekjøringer kan gjøres på kampanje.xpeng.no.

Kontakter

Bilder

Om XPENG Norge

XPENG NorgeXPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og avanserte førerassistenter. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber ca. 60 % av de over 10.000 ansatte med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG er tilstede med egen organisasjon i Norge og har lansert elbilene G3 og P7. Norge er det første markedet i Europa hvor XPENG har etablert seg.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

Xpeng forsterker Norgessatsingen ytterligere20.9.2021 15:27:48 CEST | Pressemelding

Siden oppstarten i Norge har det skjedd mye rundt selskapet XPENG. Modellen G3 er allerede å se på norske veier, og i sommer åpnet forhåndsbestillingen av flaggskipmodellen XPENG P7. I tillegg er nye forhandler- og serviceavtaler med det nyopprettede selskapet XBI Norge på plass. I løpet av sommeren har det kommet flere norske ansatte, og flere er ventet i løpet av høsten. Nyansatte Elvis Cheng har tatt på seg rollen som daglig leder i den norske XPENG-organisasjonen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom