XPENG P7 nå tilgjengelig i Forza Horizon 5

Del

Bilen XPENG P7 har funnet veien til Forza Horizon 5, et av verdens mest populære bilspill, utgitt av Xbox Game Studios' Playground Games. Fra i dag og frem til 15. september vil XPENG P7 være tilgjengelig for alle Forza-spillere under Spring «Hot» Season på festival-spillelisten.

– Vår ambisjon er å tilby de mest sofistikerte og attraktive elbilene til sjåfører over hele verden. Gjennom dette samarbeidet kan XPENG-fans oppleve gleden av racing med P7 i Forza Horizon 5, som gir oss den perfekte muligheten til å vise frem våre innovative mobilitetsløsninger, sier Xiaopeng He, styreleder og administrerende direktør i XPENG.

XPENG P7 er en premium elektrisk sedan som kan skilte med imponerende ytelse og intelligente funksjoner. Den slanke designen og den karakteristiske X Robot-fronten gjør at modellen har en tydelig signatur på veien. P7 gjør unna 0-100 km/t på kun 4,5 sekunder, takket være blant annet den aerodynamiske designen som gir en ultralav luftmotstand. P7-versjonen med firehjulsdrift har en rekkevidde opptil 470 km etter WLTP-standarden.

Ifølge J.D. Power sin China New Energy Vehicle–Automotive Performance, Execution and Layout (NEV-APEAL) Study,SM , blir XPENG P7 rangert høyest i det mellomstore elbilsegmentet for andre året på rad; noe som viser at modellens design og utforming er appellerende hos forbrukerne.

XPENG P7 er tilgjengelig for prøvekjøring og salg i Kina og Norge. I 2023 lanseres modellen i Danmark, Sverige og Nederland.

Prisbelønte Forza Horizon 5 er utviklet av Xbox Game Studios' Playground Games. Spillet, som ble lansert i november 2021, er et åpen verden-spill som lar deg utforske Mexicos fargerike og åpne verden i stadig endring, og som byr på ubegrenset og morsom kjøring med hundrevis av de beste bilene i verden.

Forza Horizon 5 er tilgjengelig på Xbox-konsoller, PC på Windows og Steam, Xbox Game Pass inkludert konsoll, PC og Cloud Gaming (Beta).

Nøkkelord

Kontakter

Knut Arne Marcussen
PR Manager
XPENG MOTORS (NORWAY) AS
Tel:
92041422
knut.marcussen@xiaopeng.com

Bilder

Om XPENG Norge

XPENG NorgeXPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og avanserte førerassistenter. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber nesten 40 % av de over 10.000 ansatte med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG er tilstede med egen organisasjon i Norge og har lansert elbilene G3 og P7. Norge er det første markedet i Europa hvor XPENG har etablert seg.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

1024 Tech Day - Verdens første helelektriske flyvende bil tok av på direktesending25.10.2022 10:32:18 CEST | Pressemelding

XPENG 1024 Tech Day: Verdens første helelektriske flyvende bil tok av på direktesending Teknologiselskapet XPENG markerte sin 8-årsdag med å avduke verdens første helelektriske flyvende bil under selskapets årlige 1024 Tech Day i Kina i går. Tirsdag 25. oktober kl. 06.00 startet sendingen i engelsk utgave, som viser den første offentlige flyvningen av det nye kjøretøyet – i tillegg til en rekke banebrytende innovasjoner innen avansert mobilitetsteknologi. Her flyr verdens første helelektriske bil. – Vi er utrustet med betydelige ressurser innen forskning og utvikling som gjør det mulig å oppfylle forbrukernes behov med innovativ teknologi, sa He Xiaopeng, styreformann og CEO i XPENG under 2022 Tech Day. – Vi er drevet av vår visjon om å utvikle teknologi for fellesskapets beste og i takt med kundenes behov, vil fortsette med å skape tekniske gjennombrudd som setter nye standarder for industrien. Flyvende bil med ny design og funksjoner Den flyvende bilen ble vist frem med vertikal take

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom