Norges Bowlingforbund (NBF)Norges Bowlingforbund (NBF)

X-IDÉ ny hovedsponsor for Norges Bowlingforbund.

Del

NBF signerte i begynnelsen av mai en samarbeidsavtale med XIDÉ as som ny hovedsponsor. Avtalen er 2-årig. De overtar den nasjonale ligaens navn, som fra denne sesongen 2021/2022 skal hete X-IDÉ-Ligaen.

Generalsekretær Kirsten Wille og salgssjef Cato Nordberg med signert kontrakt.
Generalsekretær Kirsten Wille og salgssjef Cato Nordberg med signert kontrakt.

X-IDÉ er et teknisk, moderne Grafisk Hus med engasjerte, dedikerte og profesjonelle medarbeidere.  Det er 38 ansatte med regionskontorer på Hamar og i Drammen.

De holder til på Lørenskog utenfor Oslo i et produksjonslokale på 2500 kvm med alt av maskiner innen offsettrykk, digitaltrykk, storformat og ferdiggjøring. Dehar også en stor profil- og gaveavdeling, med alt det innebærer av sublimering, tampotrykk, silketrykk, brodering og transfertrykk for tekstiler. Dette gjør dem ekstremt konkurransedyktige på levering av slike produkter og tjenester.

Salgsjef i X-IDÉ, Cato Nordberg er svært fornøyd med å inngå et samarbeide med Norges Bowlingforbund; 

X-IDÉ har i en årrekke sponset både bredde- og toppidrett. Lokalt ser vi det også som et samfunnsansvar. Vi er aktiv partner i flere idrettslag på Romerike, Innlandet og i Oslo, samt på landslagsnivå/toppidrett. Vi ønsker verdifull profilering og velger oss sponsorvirksomhet som forsterker positive inntrykk av oss som selskap. Bowling er et nytt og spennende bekjentskap for oss, men samtidig noe vi kjenner til og har prøvd på selskaps- og vennenivå. Det er en stor idrett på verdensbasis, men samtidig den perfekte arena for kompisgjengen. Vi ønsker å motivere ansatte til å være fysisk aktive og mener vi derfor kan være synlig på forskjellige arenaer. Det er med på å bygge omdømme, stolthet og intern kultur i X-IDÉ.

Vi i NBF er svært glade for å få XIDÉ med på laget, og vi ser at den kompetansen og de tjenestene XIDÉ kan tilby, vil være med på å løfte hele organisasjonen og bidra til å synliggjøre og profilere sporten på en helt ny måte. 
Vi ser frem til et spennende samarbeide med X-IDÉ for å utvikle Norsk Bowling sier Generalsekretær i NBF, Kirsten Wille.

Nøkkelord

Kontakter

X-IDÉ as
Cato Nordberg, Salgsjef
Mob. 91108498
Cato@xide.no

Bilder

Generalsekretær Kirsten Wille og salgssjef Cato Nordberg med signert kontrakt.
Generalsekretær Kirsten Wille og salgssjef Cato Nordberg med signert kontrakt.
Last ned bilde

Lenker

Om Norges Bowlingforbund (NBF)

Norges Bowlingforbund (NBF)
Sognsveien 73, Idrettens Hus
0854 Oslo

+ 47 21 02 97 30http://www.bowling.no

Norges Bowlingforbund (NBF) ble stiftet i 1962. Forbundet organiserer alt turneringsaktivitet og ligaspill for bowlingspillere i Norge, og er sertifisert som "Rent Særforbund". Bowling er en av de største "ikke-olympiske" idrettene i verden, og det arrangeres internasjonale mesterskap hvert eneste år. I Norge er det cirka 2.000 utøvere fra cirka 90 klubber som har spillerlisens. XIDE-ligaen er landsdekkende seriespill for Norges beste utøvere av begge kjønn. I tillegg arrangeres det seriespill ned til lokalbasert 3. divisjon og flere hundre enkeltturneringer. Det gjennomføres 7 ulike Norgesmesterskap, også for Døve/Hørselshemmede og Veteraner, foruten junior og senior-NM. Bowling er en idrett som passer de aller fleste, uavhengig av fysiske forutsetninger, foruten at idretten er svært inkluderende og sosial.

Følg pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Bowlingforbund (NBF) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom