Ving Norge

Vings treningsreise med Funkygine utsolgt på 12 timer

Del

Reisearrangøren melder om stor interesse for treningsreisene i samarbeid med Jørgine Massa Vasstrand, en av Norges mest profilerte treningsprofiler.

Bare noen dager etter lanseringen av to nye treningsreiser med Vasstrand, også kjent som Funkygine, er begge turene fullbooket. Kaja Olafsen, ansvarlig for treningsreiser i Ving, var forberedt på stor pågang.

– Hver gang vi har arrangert turer som dette har det vært kjempeinteresse for dem. Det er utrolig gøy å se at så mange fortsatt vil være med på disse turene og få en ferieopplevelse utenom det vanlige neste år.

I august 2022 drar Vasstrand til Kypros sammen med brødrene Silas og Emil Vasstrand for å arrangere de to treningsreisene.

– Variert, morsomt og inspirerende treningsprogram er stikkord for disse turene. Det gjelder også mange av de andre treningsreisene vi arrangerer. Vi tilrettelegger slik at du blir utfordret og fulgt opp på ditt eget nivå, tipser Olafsen.

Blant de andre treningsreisene Ving arrangerer finner du alt fra yoga til crossfit og padel. Sistnevnte er en av verdens raskest voksende idretter, og for å møte interessen tilbyr Ving egne padelreiser i samarbeid med velkjente arrangører og instruktører, i tillegg til et utvalg hotell med padelbaner og fine spilleforhold.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Norgessuksessen fortsetter – Vings maskoter Lollo & Bernie drar på turné27.4.2021 07:29:32 CEST | Pressemelding

I fjor slo Vings tilbud om «ferie med Lollo & Bernie» på utvalgte Nordic Choice-hotell godt an blant barnefamiliene som valgte å feriere hjemme i Norge. Denne sommeren følger Ving og Nordic Choice Hotels opp med en norgesturné for de populære maskotene. Nå skal Lollo & Bernie på besøk til et titalls kvalitetshotell fra nord til sør i vårt langstrakte land, i tillegg til å ha fast base på Quality Hotel Skjærgården i Langesund og Quality Hotel Expo på Fornebu.

Ving åpner for bestilling av reiser for sommeren 202225.3.2021 15:41:58 CET | Pressemelding

Om litt over en måned er Vings sommersesong i gang, men det er ikke bare årets sommerferie som kan bestilles. Allerede nå ser Ving fremover mot sommersesongen 2022. Og i dag åpnes det for bestilling av neste års sommerreiser til de mest populære reisemålene ved Middelhavet. Det betyr at flere av Vings best likte konsepthotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. by Sunwing, samt flere andre populære hotell, allerede nå kan bestilles på ving.no. Og flere hotell vil bli lagt ut for salg fortløpende.

Ving bytter ut TV-peisen med TV-reisen25.2.2021 15:22:14 CET | Pressemelding

Den kjente TV-peisen på YouTube har blitt et vanlig innslag i mange norske hjem i det mørke vinterhalvåret. Men akkurat nå er det mange som lengter mer etter sol, varme og hav på sydligere breddegrader enn knitring fra TV-skjermen. Det har Ving gjort noe med, og nå får alle sol- og feriehungrige nordmenn et godt alternativ til TV-peisen. Ving presenterer TV-reisen – et digitalt ferieparadis med minutt for minutt-sendinger fra en eksotisk strand og bølgeskvulp.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom