Ving Norge

Vings treningsreise med Funkygine utsolgt på 12 timer

Del

Reisearrangøren melder om stor interesse for treningsreisene i samarbeid med Jørgine Massa Vasstrand, en av Norges mest profilerte treningsprofiler.

Bare noen dager etter lanseringen av to nye treningsreiser med Vasstrand, også kjent som Funkygine, er begge turene fullbooket. Kaja Olafsen, ansvarlig for treningsreiser i Ving, var forberedt på stor pågang.

– Hver gang vi har arrangert turer som dette har det vært kjempeinteresse for dem. Det er utrolig gøy å se at så mange fortsatt vil være med på disse turene og få en ferieopplevelse utenom det vanlige neste år.

I august 2022 drar Vasstrand til Kypros sammen med brødrene Silas og Emil Vasstrand for å arrangere de to treningsreisene.

– Variert, morsomt og inspirerende treningsprogram er stikkord for disse turene. Det gjelder også mange av de andre treningsreisene vi arrangerer. Vi tilrettelegger slik at du blir utfordret og fulgt opp på ditt eget nivå, tipser Olafsen.

Blant de andre treningsreisene Ving arrangerer finner du alt fra yoga til crossfit og padel. Sistnevnte er en av verdens raskest voksende idretter, og for å møte interessen tilbyr Ving egne padelreiser i samarbeid med velkjente arrangører og instruktører, i tillegg til et utvalg hotell med padelbaner og fine spilleforhold.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Ving åpner nytt konsepthotell på Mallorca – kun for voksne gjester1.10.2021 08:30:00 CEST | Pressemelding

Nå kommer Vings nyeste tilskudd i Sunprime-familien: Sunprime Pollensa Bay. Hotellet blir det 14. i rekken av konsepthotellene Sunprime Hotels, og det andre på Mallorca. Sunprime Pollensa Bay ligger i den vakre Pollensa-bukten, og når det åpner dørene i april 2022 kan gjestene forvente lekker og moderne design. I tillegg tilbys kortreist og vegetarisk mat, enkeltrom for soloreisende, treningsrom med havutsikt og ikke minst – perfekt beliggenhet for alle som vil utforske Mallorcas nordkyst.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom