Ving Norge

Ving og Nordic Choice lanserer Lollo og Bernie-ferie i Norge

Del

Nye reiseråd satt en stopper for alle barnefamiliene som hadde bestilt reiser til et av Vings mange familiehotel i sommer. Men barn og voksne som har gledet seg til å møte de populære maskotene Lollo og Bernie trenger ikke å fortvile. Lollo og Bernie kommer nemlig til flere hotell i Norge!

I dag lanserer Ving, i samarbeid med Nordic Choice, en ny satsing hvor barnefamiliene kan møte Lollo og Bernie på utvalgte hotell i Norge i sommer.

- Hvert år møter titusenvis av familier Lollo og Bernie på våre mange familiehotell. Maskotene er også ekstremt populære på Youtube, hvor blant annet dansen deres har mer enn 38 millioner visninger. Vi vet at mange barn og foreldre har sett fram til en ferie i utlandet hvor de skulle møte Lollo og Bernie. Nå som det ikke blir mulig, er det veldig gøy at Lollo og Bernie kommer hit til Norge i stedet. Og skulle det bli aktuelt å reise i Norden, utelukker vi ikke at maskotene våre kan dukke opp på flere andre hotell også, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

De utvalgte hotellene vil ha barneklubber, slik som på Vings familiehotell i utlandet. Alle barn mellom 0-7 år er velkommen på Lollo og Bernies Kids Club for lek og andre aktiviteter. Det blir også Teen Lounge for barn mellom 8-11 år. Her kan barna delta på ulike typer aktiviteter sammen med nye venner.

- Vi er utrolig glade og stolte over dette samarbeidet, hvor vi kombinerer det beste fra begge verdener - vårt fine hotellprodukt og Vings sterke merkevare med de populære maskotene. Dette er en unik mulighet for alle familier som ønsker en norsk ferie med et snev av Lollo og Bernie i sommer, og vårt håp er å kunne utvide dette tilbudet på flere hoteller, sier Katalin Paldeak, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

I Norge vil ferie med Lollo og Bernie være tilgjengelig på Quality Hotel Expo Fornebu, på Quality Hotel Sarpsborg og på Clarion Hotel Trondheim i perioden 26. juni til 26. juli.

https://www.ving.no/nordic-choice/lollo-bernie 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Ving lanserer tilbakebetalingsgaranti innen 7 dager og enda bedre betingelser for avbestilling og endring av reise23.10.2020 10:53:32 CESTPressemelding

Som eneste norske turoperatør kan Ving nå garantere at kunder som selv avbestiller reisen eller får reisen sin kansellert, får pengene sine tilbake innen 7 dager. Tidligere i år forbedret Ving også avbestillings- og endringsvilkårene sine, slik at kundene blant annet kan endre sin charterreise et ubegrenset antall ganger inntil 30 dager før avreise. Fra og med i dag er det også mulig å avbestille charterreisen helt frem til 60 dager før avreise.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom