Ving Norge

Ving og Kickstart tar Kypros

Del

Norges største reisearrangør Ving har opplevd en stor økning i interessen av treningsreiser i år, og utvider stadig tilbudet med turer som passer for alle nivåer og smaker. 2023 blir ikke noe unntak, og nå arrangerer de det som de mener selv blir neste års råeste trenings- og helsereise.

I mai neste år kan du bli med Ving og Kickstart på en uke til Kypros der du får en pangstart på veien til målene dine - enten det er en sterkere kropp, bedre kondisjon, vektnedgang eller et sunnere kosthold. Kickstart Health drives av klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpass Ramm, skilegenden Martin Johnsrud Sundby, i tillegg til motivator og trener Sondre Sundby. Teamet har flere personlige trenere, klinisk ernæringsfysiologer og fysioterapeuter i ryggen, og fellesnevneren er at alle har en visjon om å gi folk motivasjonen, kunnskapen og verktøyene som trengs for å lykkes med målene sine.

Hvem passer turen for?

Turen er designet for alle, men er ideell for deg som ikke har vært på treningsreiser før og som gjerne vil ta det første steget på veien til et bedre liv. Formålet med turen er å få deg i gang, introdusere deg for trening på sosiale og morsomme måter, og ikke minst lære deg verdien av et næringsrikt kosthold. Sammen med den dyktige gjengen fra Kickstart får man en introduksjon til treningsverdenen, og en mulighet for å virkeliggjøre drømmene om en sunnere og mer aktiv livsstil.

Hva kan man forvente?

Med Kickstart får du spennende foredrag, unike muligheter for en-til-en interaksjon med instruktører som sitter på bred faglig kompetanse og ulike treningsøkter som passer for alle. Innbakt i prisen får du også frokost og middag med drikke dekket. Med andre ord er alt tilrettelagt for en uke som kan forandre livet ditt!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Ving spår 5 reisetrender for 20233.1.2023 16:47:04 CET | Pressemelding

Nok et spesielt reiseår kan legges bak oss, og selv om det kan føles fjernt med omfattende reiserestriksjoner nå, så er det faktisk ikke mer enn et år siden at dette var hverdagen. Dermed er det kanskje ikke så rart at 2022 var preget av et oppdemmet reisesug, og man kunne snakke om ketchupeffekten når alle ville reise ut og gjenoppdage verden igjen – noe som førte med seg utfordringer som passkø, flyplasskaos, flykanselleringer og streik. Deretter fulgte en stadig mer usikker situasjon i omverdenen med inflasjon og høye strømpriser. Til tross for dette tyder alt på at det fortsatt er et sterkt ønske om å reise blant nordmenn. I krystallkulen for 2023 ser Ving reisetrender preget av både sikkerhet og rimelige ferier, men også et ønske om å utforske både det kjente og lokale, så vel som det spektakulære og eksotiske.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom