Ving Norge

Ving med rekordtidlig salgsåpning av neste års vinterreiser

Del

Allerede i dag kan reiselystne nordmenn sikre seg drømmeferien for vintersesongen 22/23. De mest populære reisemålene og hotellene er allerede bestillingsbare på ving.no, og reisearrangøren har stor tro på at det vil bli rift om flysetene.

Khao Lak, Thailand
Khao Lak, Thailand

– I år lanserer vi vinterreisene våre nesten en måned tidligere enn normalt. Vi vet at mange ikke har fått reist på etterlengtede høst- og vinterreiser på grunn av restriksjoner og begrenset flykapasitet i år, og vi vil gi dem muligheten til å sikre seg feriene de drømmer om neste vinter – allerede nå, sier Marie-Anne Zachrisson, Vings landssjef.

På vinterprogrammet finner du foreløpig Gran Canaria, Tenerife, Kapp Verde og Thailand, og flere av Vings populære konsepthotell som Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og Ocean Beach Club by Sunwing kan også bestilles nå.

– Vi har mange trofaste gjester som reiser med oss hver eneste vinter. Mange av disse har sine favoritthotell, noen har til og med egne favorittrom, og vi vet at en god del av dem sitter klare for å sikre seg disse reisene så snart de blir lagt ut. Det kan med andre ord lønne seg å være tidlig ute med bestillingen, tipser Zachrisson.

Vinterreisene går fra de største flyplassene, som Oslo lufthavn, Bergen lufthavn, Stavanger lufthavn og Trondheim lufthavn, samt åtte andre regionale flyplasser. Og flere reiser vil bli lagt ut for salg fortløpende.

– Vi har startet med å åpne for bestilling av de mest populære reisemålene og hotellene våre, og flere reiser vil komme etter hvert. Vi anbefaler å abonnere på nyhetsbrevene våre og å følge med på ving.no for oppdateringer, avslutter Zachrisson.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Khao Lak, Thailand
Khao Lak, Thailand
Last ned bilde
Sunprime Atlantic View, Gran Canaria
Sunprime Atlantic View, Gran Canaria
Last ned bilde
Santa Maria, Kapp Verde
Santa Maria, Kapp Verde
Last ned bilde

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Ving åpner nytt konsepthotell på Mallorca – kun for voksne gjester1.10.2021 08:30:00 CEST | Pressemelding

Nå kommer Vings nyeste tilskudd i Sunprime-familien: Sunprime Pollensa Bay. Hotellet blir det 14. i rekken av konsepthotellene Sunprime Hotels, og det andre på Mallorca. Sunprime Pollensa Bay ligger i den vakre Pollensa-bukten, og når det åpner dørene i april 2022 kan gjestene forvente lekker og moderne design. I tillegg tilbys kortreist og vegetarisk mat, enkeltrom for soloreisende, treningsrom med havutsikt og ikke minst – perfekt beliggenhet for alle som vil utforske Mallorcas nordkyst.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom