Ving Norge

Ving med ny sommerkampanje – fokus på velvære og personlige opplevelser

Del

Den 26. desember lanserer Ving årets sommerkampanje, og akkurat som med Vings nye merkevareidentitet er fokuset på velvære og personlige opplevelser. Hva velvære er skiller seg fra person til person. Det nye slagordet «Find your wave» handler om å manifestere nettopp dette, slik at hver kunde skal få muligheten til å finne sin «bølge» - sin reise, sin opplevelse.

Ving gjør det nå enklere for kundene å finne de hotellene og opplevelsene som passer deres ønsker og behov. Med nye produktkategorier skal Ving gi liv til «Find your wave» ved å pakketere både eksisterende produkter og nyheter, som f.eks. padelreiser. 

-       Vi ønsker å fremheve de positive sidene ved reise. Det handler ikke like mye om hvor vi reiser lenger, men mer om hvordan og hvilke opplevelser vi velger å fylle ferien med for å føle oss bra, kanskje ekstra mye etter et år som dette. Med kampanjen ønsker vi å vise bredden og helheten i tilbudet vårt, der alle skal ha muligheten til å finne nettopp deres personlige opplevelse, deres «bølge», uansett om det er avslapning på et lekkert hotell, strandliv, en eventyrlig aktivitet, en treningsreise eller en storbyferie, sier Ingrid Osa, Brand Manager i Ving Norge.

I år vil kampanjen hovedsakelig bestå av videomateriell. Andre juledag er det premiere på Vings nye reklamefilm, som kommer til å gå på alle kommersielle TV-kanaler, samt at kampanjen kjøres på web-TV, Youtube og i sosiale medier. Det blir også printannonsering i de store helgemagasinene fra starten av januar.

Vings reklamebyrå, Åkestam Holst, samt Vings inhouse markedsavdeling står bak kampanjen. Vings nye merkevareidentitet er utviklet av merkebyrået Happy F&B i samarbeid med Ving.

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Ving reklamefilm

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Norgessuksessen fortsetter – Vings maskoter Lollo & Bernie drar på turné27.4.2021 07:29:32 CEST | Pressemelding

I fjor slo Vings tilbud om «ferie med Lollo & Bernie» på utvalgte Nordic Choice-hotell godt an blant barnefamiliene som valgte å feriere hjemme i Norge. Denne sommeren følger Ving og Nordic Choice Hotels opp med en norgesturné for de populære maskotene. Nå skal Lollo & Bernie på besøk til et titalls kvalitetshotell fra nord til sør i vårt langstrakte land, i tillegg til å ha fast base på Quality Hotel Skjærgården i Langesund og Quality Hotel Expo på Fornebu.

Ving åpner for bestilling av reiser for sommeren 202225.3.2021 15:41:58 CET | Pressemelding

Om litt over en måned er Vings sommersesong i gang, men det er ikke bare årets sommerferie som kan bestilles. Allerede nå ser Ving fremover mot sommersesongen 2022. Og i dag åpnes det for bestilling av neste års sommerreiser til de mest populære reisemålene ved Middelhavet. Det betyr at flere av Vings best likte konsepthotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. by Sunwing, samt flere andre populære hotell, allerede nå kan bestilles på ving.no. Og flere hotell vil bli lagt ut for salg fortløpende.

Ving bytter ut TV-peisen med TV-reisen25.2.2021 15:22:14 CET | Pressemelding

Den kjente TV-peisen på YouTube har blitt et vanlig innslag i mange norske hjem i det mørke vinterhalvåret. Men akkurat nå er det mange som lengter mer etter sol, varme og hav på sydligere breddegrader enn knitring fra TV-skjermen. Det har Ving gjort noe med, og nå får alle sol- og feriehungrige nordmenn et godt alternativ til TV-peisen. Ving presenterer TV-reisen – et digitalt ferieparadis med minutt for minutt-sendinger fra en eksotisk strand og bølgeskvulp.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom