Ving Norge

Ving åpner nytt konsepthotell på Mallorca – kun for voksne gjester

Del

Nå kommer Vings nyeste tilskudd i Sunprime-familien: Sunprime Pollensa Bay. Hotellet blir det 14. i rekken av konsepthotellene Sunprime Hotels, og det andre på Mallorca. Sunprime Pollensa Bay ligger i den vakre Pollensa-bukten, og når det åpner dørene i april 2022 kan gjestene forvente lekker og moderne design. I tillegg tilbys kortreist og vegetarisk mat, enkeltrom for soloreisende, treningsrom med havutsikt og ikke minst – perfekt beliggenhet for alle som vil utforske Mallorcas nordkyst.

Bildet er illustrasjonsbilde og kan avvike noe fra virkeligheten
Bildet er illustrasjonsbilde og kan avvike noe fra virkeligheten

– Mallorca er vår mest populære sommerdestinasjon, og vi er glade for at vi i tide til neste års sommersesong kan utvide vårt populære voksenkonsept på øya. Nå med et lekkert hotell på nordsiden, i rolige og naturskjønne omgivelser med kort vei til restauranter, severdigheter og aktiviteter. Den perfekte beliggenheten rett ved havet gjør at mange av rommene og fellesområdene har storslagen havutsikt. Og i likhet med de andre Sunprime-hotellene har også dette 16-årsgrense, forteller Marie-Anne Zachrisson, landssjef i Ving.

Hotellet er allerede en del av Vings program, men gjennomgår nå renovasjon og oppfriskning for å kunne åpne som et Sunprime-hotell med 161 rom. Alle rommene får balkong, og de litt mer luksuriøse Prime Room-suitene vil ha store balkonger med loungefølelse. Hotellet kommer også til å ha prisgunstige enkeltrom til soloreisende. Hotelluttrykket vil være moderne med innbydende fellesområder og bassengområde, og tidsriktig design med fargenyanser i jordtoner. Igjen er det BAS som står bak designen, byrået som også har jobbet med konseptualisering av Sunwing Family Resorts og O.B.C.

Sunprime Pollensa Bay blir eksklusivt for Vings nordiske gjester, og er allerede godt likt. Det nye hotellet vil ha både spa, treningsrom og SATS-gruppetimer. Vings tidligere satsning på kortreist mat og vegetarretter videreføres med velsmakende mat fra både det lokale og internasjonale kjøkkenet.

Kort vei til restauranter, aktiviteter og opplevelser

Sunprime Pollensa Bay ligger i et rolig boligområde, rett ved den fine stranden. Langs stranden nedenfor hotellet går en strandpromenade som er ypperlig for morgenturer eller jogging. Bare et steinkast unna ligger også Alcudias gamleby med alle sine hyggelige smågater og torg med restauranter, barer og butikker – alt omgitt av den historiske ringmuren.

For de aktive kan Pollensa-bukten lokke med gode forhold for windsurfing, kitesurfing, vannsport og sykling. Rett over Port de Pollensa rager de mektige Tramuntana-fjellene og halvøya Formentor, der man kan ta seg frem på svingende fjellveier for fotturer, flott utsikt og spektakulære solnedganger.

Easy Travel – smidig hjemreise med innsjekking allerede på hotellet

I likhet med de andre Sunprime-hotellene vil det også på Sunprime Pollensa Bay være mulig for Vings gjester å sjekke inn bagasjen på hotellet før hjemreisen. På flyplassen kan man da gå rett til sikkerhetskontrollen uten å måtte stå i innsjekkingskø først.

Om Sunprime

Sunprime-konseptet ble lansert i 2007, og Vings skreddersydde hotell for voksne som reiser uten barn har vært en suksess siden start. Rolige bassengområder, herlige spabehandlinger, stort utvalg av SATS-gruppetimer og deilig mat i fine omgivelser er noen av stikkordene. Alle hotellene har aldersgrense 16-år. Ving har Sunprime-hotell på en rekke reisemål ved Middelhavet, som Kypros, Mallorca og Rhodos, samt på Kanariøyene og i Thailand og Tyrkia.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bildet er illustrasjonsbilde og kan avvike noe fra virkeligheten
Bildet er illustrasjonsbilde og kan avvike noe fra virkeligheten
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom