Ving Norge

Ving åpner for bestilling av reiser for sommeren 2022

Del

Om litt over en måned er Vings sommersesong i gang, men det er ikke bare årets sommerferie som kan bestilles. Allerede nå ser Ving fremover mot sommersesongen 2022. Og i dag åpnes det for bestilling av neste års sommerreiser til de mest populære reisemålene ved Middelhavet. Det betyr at flere av Vings best likte konsepthotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. by Sunwing, samt flere andre populære hotell, allerede nå kan bestilles på ving.no. Og flere hotell vil bli lagt ut for salg fortløpende.

Neste sommer vil Ving tilby reiser fra de største flyplassene Gardermoen, Bergen, Stavanger og Trondheim, samt flere regionale flyplasser rundt om i landet.

-          I år lanserer vi sommerreisene tidligere enn normalt, da vi ser en økt etterspørsel i salget av reiser også lenger frem i tid. Vi ser at charterbransjen har fått en renessanse da trygghet verdsettes høyt for tiden. Vi ser også at flere vil unne seg litt ekstra på ferien, med blant annet å oppgradere til et bedre hotellrom. Og det gjelder å være ute i god tid, selv med bestillinger til neste sommer, for de beste rommene på de mest populære hotellene går alltid først, sier Ingrid Osa, Brand Manager Ving.

De reisemålene som allerede nå kan bestilles med utvalgte hotell, er Kypros, Mallorca, Gran Canaria, Kreta, Tyrkia og Rhodos. Flere reisemål vil bli lagt tilgjengelig for bestilling etter hvert, deriblant Kroatia og flere små greske øyer.

Familier med barn sverger til Vings familiekonsept med Lollo & Bernie

Sommersesongen, spesielt juni til august, er fremfor alt barnefamilienes store reiseperiode og hos Ving utgjør denne kundegruppen i gjennomsnitt 36 prosent av de som bestiller en reise. Mange av dem (37 prosent) bor på Vings egne konsepthotell for familier, de populære Sunwing Family Resorts og O.B.C. by Sunwing, som finnes på flere av de store reisemålene ved Middelhavet. Hotellene frister ikke bare med fine rom, god mat, treningsmuligheter og aktiviteter for hele familien - det er også her du kan møte barnas favoritter Lollo & Bernie. De inviterer barna med til barneklubben og andre aktiviteter som Lollo & Bernies Mini Disco og skattejakt. En annen stor kundegruppe er voksne som reiser uten barn. Til dem kan Ving tilby det populære hotellkonseptet Sunprime Hotels – hotell skreddersydd for voksne. To av disse finner du blant annet på Mallorca.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Ving bytter ut TV-peisen med TV-reisen25.2.2021 15:22:14 CET | Pressemelding

Den kjente TV-peisen på YouTube har blitt et vanlig innslag i mange norske hjem i det mørke vinterhalvåret. Men akkurat nå er det mange som lengter mer etter sol, varme og hav på sydligere breddegrader enn knitring fra TV-skjermen. Det har Ving gjort noe med, og nå får alle sol- og feriehungrige nordmenn et godt alternativ til TV-peisen. Ving presenterer TV-reisen – et digitalt ferieparadis med minutt for minutt-sendinger fra en eksotisk strand og bølgeskvulp.

Ving innfører generøse avbestillingsvilkår1.2.2021 08:52:53 CET | Pressemelding

Som eneste norske større turoperatør åpner Ving for avbestilling inntil 30 dager før avreise på charterreiser denne våren og forsommeren. De midlertidige avbestillingsvilkårene gjelder for nye bestillinger av en charterreise, med avreise til og med 15. juni 2021. For å møte behovet for fleksibilitet under pandemien, tilbyr Ving allerede muligheten for å endre reisen et ubegrenset antall ganger inntil 30 dager før avreise, samt en unik tilbakebetalingsgaranti på syv dager om reisen skulle blir kansellert.

Flere velger tryggheten man får med en pakkereise25.1.2021 12:35:04 CET | Pressemelding

Etter snart et år med koronavirus og nedstegning er det nå en økt optimisme for at det igjen kan bli mulig å reise på en utenlandsferie i 2021, og det merkes på bestillinger av årets sommerreiser. Usikkerheten rundt reise har også gjort pakkereiser mer relevant enn noensinne, da mange ønsker trygghet ved bestilling. Dette kommer frem av Vings reisepanel der 50 prosent svarer at de er ganske tilbøylige eller mer tilbøylig til å velge en pakkereise nå, enn de var for et år siden.

Salgsstart av vinterreiser for 2021/2022 resulterte i bestillingsløft hos Ving22.12.2020 11:08:29 CET | Pressemelding

Onsdag 16. desember åpnet Ving salget av neste års vinterreiser, og merket allerede etter noen få dager økt salgstrykk. Mest populært er reiser til Gran Canaria og Tenerife, men også til Thailand øker etterspørselen. Felles for disse destinasjonene er at man finner Vings populære konsepthotell - Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. by Sunwing, og mange ønsker å sikre favoritthotellene sine allerede nå. I tillegg til Gran Canaria, Tenerife og Thailand kan også turer til Kapp Verde bestilles for neste vinter.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom