Ving Norge

Ving åpner for bestilling av reiser for sommeren 2022

Del

Om litt over en måned er Vings sommersesong i gang, men det er ikke bare årets sommerferie som kan bestilles. Allerede nå ser Ving fremover mot sommersesongen 2022. Og i dag åpnes det for bestilling av neste års sommerreiser til de mest populære reisemålene ved Middelhavet. Det betyr at flere av Vings best likte konsepthotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. by Sunwing, samt flere andre populære hotell, allerede nå kan bestilles på ving.no. Og flere hotell vil bli lagt ut for salg fortløpende.

Neste sommer vil Ving tilby reiser fra de største flyplassene Gardermoen, Bergen, Stavanger og Trondheim, samt flere regionale flyplasser rundt om i landet.

-          I år lanserer vi sommerreisene tidligere enn normalt, da vi ser en økt etterspørsel i salget av reiser også lenger frem i tid. Vi ser at charterbransjen har fått en renessanse da trygghet verdsettes høyt for tiden. Vi ser også at flere vil unne seg litt ekstra på ferien, med blant annet å oppgradere til et bedre hotellrom. Og det gjelder å være ute i god tid, selv med bestillinger til neste sommer, for de beste rommene på de mest populære hotellene går alltid først, sier Ingrid Osa, Brand Manager Ving.

De reisemålene som allerede nå kan bestilles med utvalgte hotell, er Kypros, Mallorca, Gran Canaria, Kreta, Tyrkia og Rhodos. Flere reisemål vil bli lagt tilgjengelig for bestilling etter hvert, deriblant Kroatia og flere små greske øyer.

Familier med barn sverger til Vings familiekonsept med Lollo & Bernie

Sommersesongen, spesielt juni til august, er fremfor alt barnefamilienes store reiseperiode og hos Ving utgjør denne kundegruppen i gjennomsnitt 36 prosent av de som bestiller en reise. Mange av dem (37 prosent) bor på Vings egne konsepthotell for familier, de populære Sunwing Family Resorts og O.B.C. by Sunwing, som finnes på flere av de store reisemålene ved Middelhavet. Hotellene frister ikke bare med fine rom, god mat, treningsmuligheter og aktiviteter for hele familien - det er også her du kan møte barnas favoritter Lollo & Bernie. De inviterer barna med til barneklubben og andre aktiviteter som Lollo & Bernies Mini Disco og skattejakt. En annen stor kundegruppe er voksne som reiser uten barn. Til dem kan Ving tilby det populære hotellkonseptet Sunprime Hotels – hotell skreddersydd for voksne. To av disse finner du blant annet på Mallorca.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Ving åpner nytt konsepthotell på Mallorca – kun for voksne gjester1.10.2021 08:30:00 CEST | Pressemelding

Nå kommer Vings nyeste tilskudd i Sunprime-familien: Sunprime Pollensa Bay. Hotellet blir det 14. i rekken av konsepthotellene Sunprime Hotels, og det andre på Mallorca. Sunprime Pollensa Bay ligger i den vakre Pollensa-bukten, og når det åpner dørene i april 2022 kan gjestene forvente lekker og moderne design. I tillegg tilbys kortreist og vegetarisk mat, enkeltrom for soloreisende, treningsrom med havutsikt og ikke minst – perfekt beliggenhet for alle som vil utforske Mallorcas nordkyst.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom