Norsk Osteopatforbund

Vi gleder oss til Arendalsuka – kom og møt oss

Del

Tradisjonen tro reiser Norsk Osteopatforbund til Arendalsuka. Vi gleder oss til en uke med gode samtaler og interessante diskusjoner, i flotte omgivelser.

Foto: Arendalsuka
Foto: Arendalsuka

Morgendagens muskel- og skjeletthelse

Vi har avtaler med flere politikere, samarbeidende forbund og brukerorganisasjoner – og ser frem til konstruktive diskusjoner om morgendagens muskel- og skjeletthelse.

Møt oss på kanalplassen 21

NOF har stand på Kanalplassen 21, hele uken. Her vil representanter for forbundet møte dem som har spørsmål om hvem vi er og hva vi driver med.

Så ta gjerne turen innom for en prat hvis du er i nærheten. For de som ikke har mulighet til å komme, følg oss gjerne på sosiale medier.

Kontakter

Bilder

Foto: Arendalsuka
Foto: Arendalsuka
Last ned bilde

Om Norsk Osteopatforbund

Norsk Osteopatforbund
Norsk Osteopatforbund
Orkdalsveien 67
7300 Orkanger

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Vårt hovedmål er autorisasjon.

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom