Bonnier Norsk Forlag

Verdenskjente forfattere i hard duell

Del
Kremen av internasjonale og norske krimforfattere møtes på Krimkammeret til en helt annerledes krimfestival, ledet av Odd-Magnus Williamson.
Velkommen til Krimkammeret 14. mars kl 19 på "Hos Arne".
Velkommen til Krimkammeret 14. mars kl 19 på "Hos Arne".

Velkommen til en helt spesiell kveld på «Hos Arne» på Grünerløkka den 14. mars kl 19. Vi tar av oss på bena, samles foran peisen, og treffer Unni Lindell, Jørn Lier Horst, Samuel Bjørk, Tom Egeland, Katrine Engberg, Thomas Enger og Ulf Kvensler. 

Program

Pandoras eske med Unni Lindell, Tom Egeland og Jørn Lier Horst

Unni Lindell, Tom Egeland og Jørn Lier Horst har kjent hverandre lenge, men det er fortsatt er en del spørsmål de ikke har turt å stille hverandre. Ut av Pandoras eske trekker de lapper med spørsmålene de ikke våger å stille på hagefest. 

Peisprat med Odda

Skuespiller, komiker og forfatter Odd-Magnus Williamson inviterer Samuel Bjørk, Katrine Engberg og Ulf Kvensler til samtale foran peisen. Forfatterne lanserer bok i vår, og vi blir godt kjent med de tre denne kvelden.

Duell mellom Jørn Lier Horst og Thomas Enger

Jørn Lier Horst og Thomas Enger har skrevet bøker sammen de siste fem årene, og samarbeidet skal nå settes på prøve. De har tre liv hver i denne duellen, i form av tre selvportretter. Forfatterne stiller hverandre til veggs med overraskende og morsomme spørsmål. Den som ikke tør svare, må spidde eget portrett, og ofre ett liv. Her gjelder det å by på seg selv. 

Verdens undergang med Tom Egeland

I Tom Egelands «666» blir Bjørn Beltø engasjert i jakten på en tidlig versjon av Johannes’ åpenbaring, fortellingen om endetiden. Med boka som bakteppe tar Egeland for seg Johannes’ åpenbaring og verdens undergang, og deler av sin enorme og fascinerende kunnskap.

14. mars kl 19.00 på "Hos Arne" i Gøteborggata 27 B, 0566 Oslo.

Det blir servert mat og drikke. 

NB! Svært begrenset antall plasser. Ta kontakt for påmelding. 

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Velkommen til Krimkammeret 14. mars kl 19 på "Hos Arne".
Velkommen til Krimkammeret 14. mars kl 19 på "Hos Arne".
Last ned bilde

Om Bonnier Norsk Forlag

Bonnier Norsk Forlag
Bonnier Norsk Forlag
Postboks 7133, St.Olavs plass
0130 Oslo

92629873https://bonnierforlag.no

Følg pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bonnier Norsk Forlag på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom