Sex og Politikk

Velkommen til Sex og Politikks rikholdige program under Oslo Pride!

Del

Foreningen Sex og Politikk feirer mangfoldet og kjærligheten – og de seksuelle rettighetene – under årets Oslo Pride. Velkommen til å bli bedre kjent med vår innholdsrike virksomhet.

Foreningen Sex og Politikk jobber både nasjonalt og internasjonalt med seksuelle rettigheter, for både barn, unge, voksne og eldre voksne. Under Pride ønsker vi velkommen til en stand med et innholdsrikt program.

«OPEN MIC» OG MANGE PREMIER!
Hver dag har vi åpen mikrofon der vi spør Pride-folket svare på et spørsmål for åpen mikrofon på kamera. Hver dag spør vi også om innspill på de forskjellige temaene – og enten du prater i mikrofonen eller skriver noen ord på en lapp er du med i trekningen av flotte premier.

INTERNASJONAL ONSDAG 23. JUNI
Pride Park åpner onsdag og på standen hos Sex og Politikk vil det være internasjonalt fokus.
13.00 Prat med stortingspolitikere
15.00 Polske menneskerettighetsaktivisters kamp for seksuelle rettigheter.
18.00 Hva er anti-gender-bevegelsen og hva er deres agenda?

TORSDAG I UNGDOMMENS TEGN 24. JUNI
Torsdag er det Sex og Politikk sin ungdomsorganisasjon som er sjef på standen.
13.00 Siste nytt om unge skeives levevilkår i fersk rapport.
15.00 Quiz! Med premier!
18.00 Kjærlighet i koronaens tid.

MINORITETER I FOKUS 26. JUNI
Fredag er dagen da vi setter søkelyset på minoriteters seksuelle rettigheter, spesielt til vår egen norske minoritet samene.
13.00 Diktlesning
15.00 Samisk og seksuell helse, Uke 6 og Uke 16 på samisk
18.00 Ung, stolt og same! En minoritet i minoriteten.

ELDRE SKEIVE 27. JUNI
Det er mye som handler om levekår for unge og voksne, Sex og Politikk er med i et eget prosjekt som setter søkelyset på eldre voksne og seksuell helse.
12.00 Let's talk about sex - også eldre trenger å snakke om seksuell helse.
15.00 Min valgte familie - Når du har behov for litt mer enn den familien du fikk tildelt ved fødselen.
18.00 Norges første kvinnelige u-båtkaptein? Jeanette går i dybden om det å være trans.

Vi anbefaler også:
Få også med deg arrangementet «Let’s Talk About Sex, baby! Sex og intimitet – også etter 60 år» som finner sted på Melahuset onsdag 23. juni klokken 14.00. Arrangør: Eldre og seksuell helse - et nasjonalt kompetansehevingsløft i regi av FRI, Sex og Politikk, Likestillingssenteret og KUN)

Ta kontakt via telefon, e-post eller stikk innom vår stand for mer informasjon!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sex og Politikk

Sex og Politikk
Sex og Politikk
Christian Krohgs gate 34
0186 Oslo

22 11 55 13https://sexogpolitikk.no/

Sex og Politikk er en ideell og partipolitisk uavhengig medlemsorganisasjon som jobber for å styrke og informere om seksuell og reproduktiv helse og rettigheter, både i Norge og internasjonalt.

Sex og Politikk er det norske medlemmet i International Planned Parenthood Federation (IPPF) som er den største organisasjonen for SRHR internasjonalt, med nasjonale organisasjoner i mer enn 150 land i tillegg til Norge.

Seksuell og reproduktiv helse og rettigheter (SRHR) handler blant annet om å kunne bestemme om og når man vil ha barn, om å få informasjon om og tilgang på sikker, moderne og billig prevensjon, om rett til trygg og lovlig abort og om rett og mulighet til å praktisere sin seksuelle orientering og kjønnsidentitet uten straffeforfølgelse eller fordømmelse.

Følg pressemeldinger fra Sex og Politikk

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sex og Politikk på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sex og Politikk

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom