Universitetet i Bergen (UiB)

Velkommen til Christiekonferansen 2022

Del

«Skeiv identitet som politisk valuta» er tema for Christiekonferansen 2022 som går av stabelen tirsdag 26. April.

Skeivt kulturår i 2022 markerer at det er 50 år siden Norge fjernet forbudet mot homoseksualitet. På Christiekonferansen 26. april er temaet skeiv identitet som politisk valuta og vi spør: 

  • Hvilke erfaringer har samfunns-, kultur- og næringsliv i Norge med LHBT-politikk? Er det samsvar mellom profilering og praksis, eller ser vi tendenser til rosavasking? 
  • Hva har et polarisert debattklima, som er særlig utbredt internasjonalt, å si for LHBT-politikken, og hvilket ansvar har Norge i verden? 

Gjennom fire ulike sesjoner vil man gå i dybden på alt fra rosavasking, kulturkrig, transpersoners levekår og Norges rolle i verden. Se Programmet for Christiekonferansen for mer detaljert informasjon om de ulike sesjonene.  

Konferansen finner sted i Universitetsaulaen i Bergen, tirsdag 26. april fra klokken 09.00 til 15.00. Hvis man ønsker å følge konferansen digitalt kan man melde seg på via denne lenken. 

Kontakter

Spørsmål ang. konferansen rettes til kommunikasjonsrådgiver Ingvild Strøm Hansen – e-post: Ingvild.S.Hansen@uib.no  mobil: 971 62 402 

Om Universitetet i Bergen (UiB)

Universitetet i Bergen (UiB)
Universitetet i Bergen (UiB)
Postboks 7800
5020 Bergen

+47 55 58 00 00http://www.uib.no

Følg pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universitetet i Bergen (UiB) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom