Høgskulen i Volda

Velkomen til Internasjonal dag

Del
Internasjonal dag er endeleg tilbake som eit fysisk arrangement. No håper vi at så mange som mogleg kjem til BK kantina onsdag 8. februar for å få med seg fargerike stands, eksotisk mat, internasjonale gjestar og eit spanande foredrag av Samuel Massie.
Internasjonal dag på Høgskulen i Volda
Internasjonal dag på Høgskulen i Volda

Internasjonal dag er ein festdag som både skal feire kor internasjonal høgskulen er, men også inspirere fleire studentar og tilsette til å vurdere å reise utanlands. Til Internasjonal dag kjem det 22 gjestar frå HVO sine partnaruniversitet i utlandet. Desse vil stå på stand saman med internasjonale studentar i Volda og HVO-studentar som har vore på utveksling. Utvekslingsmessa vil også by på smakebitar frå ulike land og musikalsk underhaldning.

Programmet for Internasjonal dag finn du her

Utdeling av pris

Under Internasjonal dag vil vi også annonsere vinnarane av Pris for internasjonalisering 2023. Denne prisen går til ein studentorganisasjon, studentfestival eller studentlag som har gjort ein spesielt god innsats for å inkludere internasjonale studentar. Det er mogleg å nominere organisasjonar til prisen fram til fristen 5. februar. Prispengane er på 10 000 kr. og vinnaren av prisen i 2022 var Animation Volda Festival.

Her kan du nominere din kandidat for prisen

Spennande gjest kjem

Hvis du vil se dette innholdet fra www.hivolda.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Som hovudgjest til årets Internasjonal dag kjem Samuel Massie, kjend frå m.a. Berserk-ekspidisjonen i 2011, samt reiseprogrammet "Samuel og Bestefar" på TV2. Han vil fortelje om korleis ein skulelei ungdom fekk orden på livet sitt gjennom eit år på Folkehøgskule og opplevingar i naturen. Samuel har gjort det negative i livet om til noko positivt som han deler og brukar til inspirasjon for andre. Som han Samuel sjølv seier "dersom eg kan, kan alle". Foredraget vert på engelsk.

Kontakter

Bilder

Internasjonal dag på Høgskulen i Volda
Internasjonal dag på Høgskulen i Volda
Last ned bilde

Om Høgskulen i Volda

Høgskulen i Volda
Høgskulen i Volda
Postboks 500
6101 Volda

7007 5000https://www.hivolda.no/

Midt imellom fjord og fjell finn du studiebygda Volda. Med sine 4600 studentar og 350 tilsette er Høgskulen i Volda blant dei største utdanningsinstitusjonane mellom Bergen og Trondheim. Volda er kjent for aktive studentar, og høgskulen tilbyr nokre av landets leiande medieutdanningar og tradisjonsrike lærarutdanningar.

Følg pressemeldinger fra Høgskulen i Volda

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Høgskulen i Volda på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Høgskulen i Volda

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom