Volkswagen

Utvidet ladetilbud til norske ID.-kunder gjennom partnerskap med Recharge (tidligere Fortum Charge & Drive) og BKK/ Lyse

Del
Utvidet ladetilbud til norske ID.-kunder
Utvidet ladetilbud til norske ID.-kunder
  • Gjennom partnerskap med Recharge (tidligere Fortum Charge & Drive) og BKK/Lyse vil ID.-kundene få tilgang til et ladenettverk med mer enn 2300 hurtigladere (både AC og DC) i Norge.
  • Siden Recharge er Nordens største, åpne ladenettverk vil kundene også få tilgang til Recharge ladere i både Sverige og Finland.
  • Recharge (tidligere Fortum Charge & Drive) og BKK/Lyse har til sammen nærmere 1300 DC hurtig- og lynladere i Norge og mange flere vil etableres i løpet av 2021.

– Dette er et kjærkomment tillegg til Volkswagens eksisterende partnerskap med Ionity gjennom «We Charge»-tjenesten, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør for Volkswagen i Norge.

Avtalene mellom Elli og de to ladeoperatørene Recharge og BKK/ Lyse ble signert i mars 2021. Elli er et selskap i Volkswagengruppen, som eier og administrerer ladetjenesten «We Charge». Gjennom partnerskap med både Ionity, Recharge og BKK/ Lyse vil «We Charge» tilby et stort antall ladepunkt med stor dekningsgrad over hele Norge.

– Vi er stolt over å være partnere både med Ionity, Recharge og BKK/ Lyse. Og det gleder oss at våre kunder nå kan hurtiglade sin ID.3 eller ID.4 i det utvidede «We Charge»-nettverket, sier Edvardsen-Eibak.

Alle ID.-kunder vil få tilgang til ladetjenesten «We Charge». Kundene av ID.3 1ST har 2 000 kWh lading kostnadsfritt inkludert i sin avtale, noe som tilsvarer ca. 15 000 km kjøring.

Den tekniske integrasjonsfasen er fullendt, og norske ID.-kunder har nå dermed tilgang til Recharge og BKK/ Lyse-nettverket. Kunder vil også få tilgang til Recharge sine ladere i Sverige og Finland. I tillegg gir Volkswagen «We Charge» tilgang til mer enn 160 000 ladepunkt over hele Europa.

I Norge er det nå registrert flere tusen ID.3 og ID.4. Både ID.3 og ID.4 blir produsert klimanøytralt i Volkswagens fabrikk i Zwickau. Alle ID.-kundene får utdelt et TÜV-sertifikat som bekrefter dette når bilene utleveres fra forhandler. Så sant kundene også velger å lade med strøm fra en leverandør som tilbyr grønn energi, vil ID.-bilene dermed være klimanøytrale gjennom hele sitt livsløp.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Utvidet ladetilbud til norske ID.-kunder
Utvidet ladetilbud til norske ID.-kunder
Last ned bilde
Foto: Recharge
Foto: Recharge
Last ned bilde
Foto: Recharge
Foto: Recharge
Last ned bilde
Foto: BKK/Lyse
Foto: BKK/Lyse
Last ned bilde
Foto: BKK/Lyse
Foto: BKK/Lyse
Last ned bilde
Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen
Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen
Last ned bilde

Lenker

Om Volkswagen

Volkswagen
Volkswagen
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.vw.no

Volkswagen er Norges mest kjøpte bilmerke, og det for ellevte året på rad i 2020. Volkswagen har modeller for enhver smak, og ligger helt i tet når det gjelder teknologi, sikkerhet og miljø. Volkswagen er ledende på ladbare biler i Norge med sine elbiler og ladbare hybrider. Globalt skal Volkswagen bli verdensledende innen elektrisk mobilitet, med en produksjon på en million elbiler fra 2025.

Besøk oss gjerne på:

https://www.volkswagen.no/no.html

https://moller.no/no/nyhetsrom

https://www.volkswagen-newsroom.com/en

https://www.volkswagenag.com/

Følg pressemeldinger fra Volkswagen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom