Coca-Cola European Partners Norge

Utenomjordisk nyhet fra Coca-Cola

Del

Norge er et av fem europeiske land hvor Coca-Cola nå gjør et friskt grep på sin velkjente signatursmak, gjennom lanseringen av en limited edition – Intergalactic.

Norge er et av fem europeiske land hvor Coca-Cola nå gjør et friskt grep på sin velkjente signatursmak, gjennom lanseringen av en limited edition – Intergalactic.

I 1985 var Coca-Cola første brus i verdensrommet, da astronauter på Space Shuttle Challenger åpnet en «Coca-Cola Space Can» 12. juli. Og nå – snart førti år etter – lanserer Coca-Cola en utenomjordisk limited edition, under navnet Intergalactic. Norge er et av få land der denne nye smaken er tilgjengelig.

Det er turen i verdensrommet, og alt hva den symboliserte av uendelige muligheter, som har inspirert smaken av Coca-Cola Intergalactic; det har ført til et spennende grep på den velkjente signatursmaken. Fargen på den nye brusen har i tillegg et rødlig skjær, som symboliserer stjerner og verdensrommet.

Ikonisk merkevare i nytt univers

Intergalactic er første limited edition som lanseres ut fra Coke Creations – en ny, europeisk kreativ plattform for Coca-Cola. Plattformen tar utgangspunkt i den ikoniske merkevaren, og gir den nye utrykk gjennom ulike samarbeid; blant annet med nye design, en egen Intergalactic-dans og AR-aktiviteter som en Ava Max-konsert. Denne kan oppleves via QR-koder på de nye boksene. Utover våren vil det lanseres flere aktiviteter i Coke Creations-universet her i Norge.

– Vi er spente på mottakelsen til Coca-Cola Intergalactic. Den nye smaken – som baserer seg på den tradisjonsrike og populære Coca-Cola uten sukker-oppskriften – er en spennende og begrenset lansering på verdensbasis. Vi er glade for å introdusere den også her i Norge, som et av få land i Europa, sier Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola Norge.

Coca-Cola Intergalactic vil komme som 250 ml bokser. De vil fra første uken i mai være tilgjengelig i dagligvarebutikkene for en begrenset periode, i tillegg til utvalgte kiosker og kinoer.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg pressemeldinger fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom