Norsk Osteopatforbund

Usosial prismodell for Helsenett

Del

Vi anmoder departementet om å utvikle en mer rettferdig prismodell for Helsenett som ivaretar mindre virksomheter, ved at prisen gjenspeiler faktisk bruk av tjenesten.

Helsenett benyttes av en rekke aktører innen helsetjenesten. Digitale løsninger er nødvendig for en sikker og effektiv helsetjeneste, på alle nivåer, både offentlig og privat.

Dagens prismodell for Helsenett er usosial, ved at prisen fastsettes per virksomhet uten at virksomhetens størrelse og faktisk bruk vektes. I dette må en også ta inn over seg at store deler av primærhelsetjenesten driftes av små private virksomheter. Dette gjelder i stor grad behandling av muskel- og skjelettplager hos ulike behandlere som osteopater, fysioterapeuter, kiropraktorer, manuellterapeuter og naprapater, i tillegg til ulike legetjenester.

Du kan lese hele høringssvaret til Norsk Osteopatforbund på regjeringens nettsider.

Foto: Stortinget. 

Kontakter

Bilder

Om Norsk Osteopatforbund

Norsk Osteopatforbund
Norsk Osteopatforbund
Orkdalsveien 67
7300 Orkanger

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom