Helse Sør-Øst RHF

Universitetet i Oslo bidrar med smittevernutstyr

Del

Mange bidrar med utstyr i disse dager, og det er særlig behov for smittevernutstyr i helsetjenesten. I dag meldte Universitetet i Oslo at de deler av sitt lager.

Universitetsdirektør Arne Benjaminsen forteller at de blant annet har 200 vernebriller, 3000 munnbind, nesten 500 engangsbriller og mange tusen engangshansker. Han understreker at Universitetet i Oslo er glade for å bidra i en vanskelig situasjon.

Mange har bidratt i dugnaden denne uken, institusjoner, firmaer og organisasjoner - og vi tar gjerne mot mer, sier viseadministrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF, Jan Frich.

Utstyr som trengs er blant annet åndedrettsvern, vernebriller, hansker, munnbind, visir og beskyttende dresser og frakker.

Kontakt oss på innspill-korna@helse-sorost.no

Om Helse Sør-Øst RHF

Helse Sør-Øst RHF
Helse Sør-Øst RHF
Parkgata 36
2317 Hamar

62585500https://www.helse-sorost.no/

Helse Sør-Øst RHF (regionalt helseforetak) er er av fire regionale helseforetak i Norge og eier de 11 statlige helseforetakene i regionen.

Helse Sør-Øst RHF sørger for spesialisthelsetjenester til 2,9 millioner mennesker i fylkene Agder, Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark og Viken.  

Følg saker fra Helse Sør-Øst RHF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Helse Sør-Øst RHF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Helse Sør-Øst RHF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom