Sony Music Norway

Unge Ferrari utvider «Midt Imellom Magisk Og Manisk» med tre nye låter

Del

Unge Ferrari «har en unik mulighet til å benytte kunstneriske virkemidler til å gjøre noe viktig», skrev DN i anmeldelsen av debutalbumet «Midt Imellom Magisk og Manisk» som kom i november i fjor. Nå gir han ut «Midt Imellom Magisk og Manisk (Deluxe)» med tre nye låter.

Siden han ga ut «Midt Imellom Magisk og Manisk» har det har det kritikerroste albumet totalt streamet over 30 millioner ganger og ligget topp 5 på albumlistene i nesten et halvt år. Han ble nominert til 3 (!) Spellemannpriser, i kategoriene årets album, årets låtskriver og årets urban, sistnevnte med MARS-prosjektet. Med blant annet «Balkong» og «Vi kanke være venner», som begge lå på topplistene i mange måneder, har han vist frem en personlig, nær side av seg selv- og åpnet seg som aldri før.  

I vinter la han ut på en omfattende, nesten helt utsolgt Norgesturné, hvor han i tillegg hadde datoer i Sverige, London og SXSW i Texas. Han har opptrådt på P3 Gull og Lindmo. 

Nå følger han opp med «Midt Imellom Magisk og Manisk (Deluxe)»- en utvidelse av suksessalbumet med tre nye låter- «Privat», «Siste Sjans» med det svenske stjerneskuddet Newkid, og «3 Shots».

 «Jeg ville gi tre ekstra låter til de som allerede har brukt masse av tiden sin på albumet mitt» - Unge Ferrari

 Og resten av 2019 blir heller ikke stille for Stig fra Hamar, med konserter på festivaler over hele landet og høydepunkter som Stavernfestivalen og Øyafestivalen på plakaten.

«Midt Imellom Magisk og Manisk (Deluxe)» er ute 5. juni via Nora Streams. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom