Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT)

Ulf Madsen er ny forbundsleder i FLT

Del

Under Forbundet for Ledelse og Teknikks 17. ordinære landsmøte ble det valgt ny politisk ledelse. Ulf Madsen som tidligere har vært forbundets 1. nestleder ble stemt inn som forbundsleder. Arnstein Aasestrand ble gjenvalgt som forbundets 2. nestleder.

Temperaturen var høy under valget av ny forbundsleder. Salen var delt mellom de som ønsket fornyelse og de som ønsket sittende forbundsleder.

Det var bred enighet om at forbundsleder Jonny Simmenes har gjort en god jobb, men mange ønsket endring etter åtte år under Simmenes ledelse. Flere påpekte behov for flere kvinner og yngre kandidater i ledelsen. Landsmøtet stemte inn følgende ledelse:

Forbundsleder Ulf Madsen
1. Nestleder Aud Marit Sollid (forbundstyret)
2. Nestleder Arnstein Aasestrand (gjenvalgt 2. nestleder)

– Jeg takker Jonny Simmenes for samarbeidet og den gode jobben han har gjort. Det er en stor glede å bli valgt som ny forbundsleder. Fremover vil vi blant annet ha fokus på å gjennomføre organisasjonsprosjektet 9.18, sa forbundsleder Ulf Madsen.

Gjennom prosjekt 9.18 vil FLT styrke sin organisasjon med fem nye regionsekretærer, etter å ha redusert antallet regioner fra ni til fem.
 Det er viktigste for meg blir å lytte til grasrota og medlemmene fremover, avsluttet den nyvalgte forbundslederen.

Nøkkelord

Kontakter

Frode Ersfjord
Kommunikasjonsrådgiver
Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT)
Telefon: 416 12 119
E-post: frode@flt.no

Marit Gabler
Kommunikasjonsrådgiver
Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT)
Telefon: 480 31 450
E-post: maga@flt.no

Bilder

Lenker

Om Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT)

Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT)
Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT)
Hammersborggata 9
0181 Oslo

+47 23 06 10 29https://flt.no/

FLT organiserer arbeidstakere i funksjoner der ledelse og teknisk kompetanse er sentralt for å fremme verdiskaping.

FLT organiserer innen de fleste bransjer i privat sektor og statens vegvesen, i tillegg til studenter og selvstendig næringsdrivende. Sivilingeniører, ingeniører, teknikere, produksjonsledere, mellomledere, teamledere og tekniske funksjonærer er typiske medlemmer i FLT.

FLT er LO-tilknyttet.

Følg saker fra Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT)

Suksess med videreutdanningsmodell29.1.2018 11:30:41 CETPressemelding

Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) er det eneste LO-forbundet som tilbyr gratis etter– og videreutdanning til medlemmene som en del av tariffavtalen. FLTs utdanningsselskap Addisco samarbeider med Universitetet i Bergen (UiB) om å utvikle videreutdanning innen juss, organisasjonspsykologi og teknologiledelse - tilpasset yrkesaktive medlemmer. Digitale læringsplattformer sørger for selvstyrt læring og studentene blir mer attraktive på arbeidsmarkedet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom