Sony Music Norway

Tyr slipper "Drinks"

Del

Med «21» og «Chanel (feat. Oscar Blesson)» har Tyr markert seg på den norske hiphopscenen, og 21-åringen har hittil i år generert over en million streams, vært listet på P3, hatt cover og førsteplass på New Music Friday og en topp 50 plassering. Fredag 30.september slipper han sin nye låt «Drinks», og i oktober kommer hans første mixtape.

Tyr Markus Røe er dog ingen fersking i musikkverden, og debuterte på den norske musikkscenen allerede som 15-åring, da han som Wonder The Boy blant annet spilte på by:Larm festivalen.  

Nå er rapperen reinkarnert under navnet Tyr (hans ekte navn), og har byttet språk fra engelsk til norsk. Med sin særegne stemme, unike flow og uanstrengte men tydelige rim høres det lett ut når han i ekte Arif-stil balanserer det norske med det engelske, og flyter mellom tunge bars og fine melodilinjer på en måte som faller helt naturlig.

 «Om «21» er vorspielet og «Chanel» er festen, er «Drinks» nachspielet.»- forteller Tyr.

Tyr var i år tilbake på by:Larm scenen, 7 år siden sist, der han trollbandt publikum og leverte til 5 av 6 stjerner i følge Gaffa, som i sin anmeldelse skriver: «Når rapperen entrer scenen forstås det fort at dette er påhjemmebane. Det er Tyr som kommer til å styre konserten, ikke publikum. Han er diktator, vi er massene.»

 «Drinks» er ute fredag 30.september.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom