Norsk Osteopatforbund

Tverrfaglig arbeid mot bedre kvinnehelse

Del
Over 150 terapeuter deltok i helgen på Kvinnehelsekonferansen der temaet var "Den gravide kvinnen" på Thon Hotel Oslofjord, Sandvika.

Konferansen startet med at osteopat Christian Fossum snakket om: «Bekkensmerter hos kvinner: Hvilken rolle kan Sacroiliacalleddet og leddnære strukturer spille?».

Det var et høyt faglig nivå, med et bredt utvalg av foredragsholdere som leger, fysioterapeueter, jordmødre mfl. I tillegg ble det mange gode diskusjoner og deling av erfaringer fra terapeuter innenfor de forskjellige faggruppene.

Leder for Norsk Osteopatforbund, Tomas Collin, var godt fornøyd med det faglige innholdet.

– Det er viktig med tverrfaglige perspektiver omkring kvinnehelse. Godt samarbeid mellom våre profesjoner vil komme pasienten til nytte, sier Collin.

Kontakter

Bilder

Om Norsk Osteopatforbund

Norsk Osteopatforbund
Norsk Osteopatforbund
Orkdalsveien 67
7300 Orkanger

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom