Scandic Hotels

Trygghet for ansatte på Nordkapp

Del

Nordkapp kommune har i dag vedtatt ny områderegulering for Nordkapp. Reguleringen innebærer at kommunen får større styring med arealbruken på platået. Nordkapp kommune har brukt tre år på å behandle planen.

- Som en av hjørnesteinsbedriftene i Nordkapp kommune er vi glade for at områdeplanen ble vedtatt. Det betyr trygghet for våre ansatte og for at vi nå kan gå i gang med planer om videre investeringer til glede for lokalsamfunnet, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge. 

Scandic har 5000 arbeidsplasser i Norge og er en av de største private arbeidsgiverne i Finnmark. I Nordkapp kommune har Scandic 33 helårs arbeidsplasser og 75 årsverk. I tillegg skaper Scandic minst 35 helårsarbeidsplasser for underleverandører. Mange av de ansatte bor og har sine liv i kommunen og betaler skatt der.

- Dette er en gledens dag for medarbeiderne våre i Nordkapp. Debatten om Nordkapplatået har vart i mange år. Nå kan våre lokale ansatte endelig se fremover, sier Hans Paul Hansen, direktør i Nordkapp Scandic.

Som den største reiselivsbedriften i Nordkapp skaper Scandic positive ringvirkninger for innbyggerne og andre næringsdrivende. Scandic har, sammen med Rica, foreslått et nytt fond på fem millioner kroner i året som skal gå til fortsatt bærekraftig utvikling og bevaring av Nordkapp. Fondet er ment å øke vesentlig i fremtiden. Selskapet støtter også Visit Nordkapp med 1,2 millioner kroner i året.

- Dette har vært en lang prosess. Nå er det tid for å finne samme og jobbe for en god utvikling av Nordkapp som reisemål, sier Steen-Mevold.

Kontakter

Svein Arild Steen-Mevold
Administrerende direktør i Scandic Hotels Norge
Tlf: 951 79 390
Epost: sveinarild.mevold@scandichotels.com

Bilder

Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge
Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge
Last ned bilde

Om Scandic Hotels

Scandic Hotels
Scandic Hotels
Karenslyst Allé 11
0278 Oslo

+47 922 11 936http://scandichotels.no

Følg saker fra Scandic Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Scandic Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Scandic Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom