Sirkus Shopping

Trondheims viktigste knutepunkt!

Del

I løpet av en dag stopper det hele 1400 busser på Strindheim rett ved Sirkus Shopping. De fire holdeplassene har blitt et viktig knutepunkt for veldig mange av Trondheims befolkning.

Foto: atb
Foto: atb

“Dette er avgjørende for at dagene mine skal bli mest mulig effektive og i tillegg er det et klimavennlig og bærekraftig alternativ”, forteller Hans Ivar Hortmann. 

“Som student i naturforvaltning på NTNU er det viktig at jeg kommer meg raskt og enkelt hjemmefra til dit jeg skal. 
Her går det buss hvert 4 minutt til skolen. Ingen unnskyldning for å komme forsinket da”, smiler gutten som opprinnelig kommer fra Alta.

Her ferdes mennesker til alle døgnets tider. Det er midt i et lokalsamfunn omgitt av leiligheter, bolighus, skoler og arbeidsplasser og kjøpesenter der tusenvis av mennesker daglig kommer seg til og fra jobb, skole, barnehage, trening og fritidtidsaktiviteter. Området er trygt og har bitt et særdeles viktig knutepunkt for menneskers daglige logistikk. Det gjør det enkelt å ferdes fra bydel til bydel og på tvers av Trondheim og rundt. 

“Utenom skoletiden pendler jeg til jobb på Værnes. Med mange avganger og i tillegg til flybussen som går hvert 10 minutt blir aldri reisetiden min dit mer enn 25 minutter”, kan Hans Ivar fortelle.

Stort klimavennlig tiltak 

Reisestatestikken det siste året viser en stor økning antall passasjerer sammenlignet med årene før. Omleggingen ved Strindheim/Sirkus Shopping har blitt et viktig knutepunkt og omstigningspunkter for reisende. Ventetiden i dag ligger på kun fire til fem minutter. Er ventetiden lengre skyldes det forsinkelser. Attraktivt gangnett gir trygg, raskt og god adgang til og fra holdeplass og knutepunktene. Er opplysninger som atb gir.  Mange passasjerer velger i dag buss som et klimavennlig og bærekraftig alternativ.  

Bussreisende bidrar til økt omsetning på kyllinglår   

Trondheim øst er den bydelen i størst boligvekst. Med 1000 boliger hvert år gir det også en stor økning i andre behov og logistikkløsninger.  

Dette har Geir Jørgensen dagligleder hos Coop Mega på Sirkus Shopping merket godt etter at Strindheim ble så viktig i folks hverdag. “Vi har hatt over 15% økning i antall kundebesøk”, sier Geir.  Det er tydelig at folks vaner er endret og det mest praktiske og effektive for folk er å handle middagen på veien hjem.  Geir forteller videre at varmeskapet i ferskvaredisken er veldig populært der de har varme retter som kyllinglår, kyllingvinger, lunsjkaker med mer. Ikke minst har de også en stor økning på frukt og grønt og på de økologiske varene. Kundenes behov så de tidlig. Ønsket om å handle raskt og effektivt. Så da fikk Mega på plass flere selvbetjente kasser for å få handelen til å gå raskere. 

Eva Gulbrandsen er en av de som benytter seg av dette.Hun forteller at for at hun skal rekke jobb, hente barn og aktiviteter på ettermiddagene så trenger hun løsninger i hverdagen som er enkle, pålitelige og trygge. “Her får jeg alle behov dekt for en hektisk hverdag” forteller hun før hun raskt må dra videre.

Slik kommer du deg til Sirkus Shopping 

Bussholdeplassen rett utenfor senteret heter Strindheim. Flybussen stopper her. Holdeplassene heter Strindheim 1, 2, 3, 4.  Det er daglig 1400 avganger fra holdeplassene på Sirkus Shopping. 

Enkleste vei fra A til B 

Kjøp billett med appen AtB Mobillett (www.atb.no/atb-mobillett) og planlegg reisen med appen AtB Reise (www.atb.no/atb-reise/) eller på atb.no (www.atb.no). 

Reis kollektivt til Sirkus Shopping 

Holdeplassene ved senteret er Strindheim 1, 2, 3 og 4. Se kart for hvor holdeplassene ligger og hvilke linjer som betjener hvilken holdeplass. 

Enkleste vei fra A til B 

Kjøp billett med appen AtB Mobillett  og planlegg reisen med appen AtB Reise  eller på atb.no 

Du kan ta buss: 

1 – 2 – 10 – 12 – 13 – 14 – 15 – 20 – 25 – 70 – 79

Nøkkelord

Kontakter

Trine Foosnæs : 99 09 58 54

Bilder

Foto: atb
Foto: atb
Last ned bilde
Hans Ivar Hortmann Foto: Sirkus.
Hans Ivar Hortmann Foto: Sirkus.
Last ned bilde
Geir Jørgensen Butikksjef Coop Mega, Sirkus. Foto: Sirkus
Geir Jørgensen Butikksjef Coop Mega, Sirkus. Foto: Sirkus
Last ned bilde
Eva Gulbrandsen. Foto: Sirkus
Eva Gulbrandsen. Foto: Sirkus
Last ned bilde
Last ned bilde
Kart holdeplasser. Foto: atb
Kart holdeplasser. Foto: atb
Last ned bilde

Lenker

Om Sirkus Shopping

Sirkus Shopping
Sirkus Shopping
Falkenborgvegen 1
7044 Trondheim

41 40 77 77http://www.sirkusshopping.no

Sirkus Shopping er et av Midt Norges største kjøpesenter ligger på kollektiv knutepunkt  i Trondheim øst ved innkjøringen til Trondheim sentrum. Kjøpesenteret har visjon "STORE OPPLEVELSER" som vi lever etter med å gi våre gjester en annerledes handelseopplevelse. Vi har mange event som skal være med å innfri denne visjonen.

Sirkus har en sterk butikkmiks med vekt på mote og ungdomsbutikker, spisesteder og interiør.

Følg saker fra Sirkus Shopping

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sirkus Shopping på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sirkus Shopping

Eventyreren upåvirket av Corona, åpner sin 7. butikk på torsdag24.11.2020 09:21:36 CETPressemelding

Lars Monsen åpnet sist torsdag sin 6. butikk i Bergen og nå sin 7. butikk dagen før Black Friday. Denne butikken er på Sirkus shopping i Trondheim. Lars har åpnet 4 butikker bare i 2020. Ekspedisjonsfareren er ikke påvirket negativt av Corona, men i stedet fått en enorm etterspørsel etter produktene sine. Folk har aldri vært så mye på tur som nå. «Jeg har opparbeidet meg mye erfaring på hvilket utstyr og bekledning som fungerer gjennom mine 5000 døgn ute i naturen. Gjennom mitt samarbeide med den nordnorske familiebedriften Løvold så åpner vi vår 7. butikk i Trondheim, sier Lars».

Trondheim får 42 nye arbeidsplasser14.8.2020 13:22:43 CESTPressemelding

I en tid der mange butikker lukker dørene og legger planlagte etableringer på is så åpner 6 nye kjeder butikker på Sirkus shopping i Trondheim. Koronapandemien skremmer ikke retail bransjen, men de satser i stedet på nyetableringer ved kjøpesenter. Kjøpesenteret Sirkus shopping ligger midt i et kollektivt knutepunkt i Trondheim øst og har 6 nye butikker som åpner midt under Korona. Dette gir Trondheim by 42 nye arbeidsplasser i en tid der det er stor arbeidsledighet og mange som mister jobben.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom