Egmont Publishing

Trine Rasmussen ny redaktør i Norsk Ukeblad

Del

Hver uke når Norsk Ukeblad rundt 300 000 lesere. Nå har ukebladet fått ny redaktør.

Redaktør Trine Rasmussen i Norsk Ukeblad. Fotograf Esten Borgos
Redaktør Trine Rasmussen i Norsk Ukeblad. Fotograf Esten Borgos

Trine Rasmussen kom til Egmont Publishing i 2011. Hun har tidligere jobbet som journalist i både Se og Hør og Nettavisen. I Egmont har Trine vært innom flere redaksjoner. De siste 1 ½ årene har hun vært redaksjonssjef i Familien.

- Vi er veldig glad for å få Trine Rasmussen inn i redaktørstolen i Norsk Ukeblad. Hun har en veldig spennende bakgrunn, med solid erfaring fra både print- og digitalproduksjon. Det gjør at hun har gode forutsetninger for å lykkes med den oppgaven hun har foran seg, å bringe Norsk Ukeblad inn i en ny tid. Samtidig kjenner Trine målgruppen til Norsk Ukeblad godt, og det er en klar fordel når vi nå skal friske opp Norsk Ukeblad på flere flater, sier Elin Reitan målgruppesjef i Egmont.

Norsk Ukeblad ble opprettet i 1933, og var Norges største ukeblad fram til 1970-tallet. Hver uke når Norsk Ukeblad rundt 300 000 lesere gjennom papirutgaven og digitale kanaler. Leserne sier at Norsk Ukeblad har det beste stoffet på mat, reportasjer om vanlige mennesker og historier fra virkeligheten.

- Norsk Ukeblad er en sterk merkevare, som jeg har fulgt tett siden jeg begynte å jobbe i Egmont i 2011. At jeg nå har overtatt redaktøransvaret er derfor veldig stas, og jeg er både glad og takknemlig for at jeg har fått denne muligheten. Jeg gleder meg veldig til å, sammen med hele teamet i Norsk Ukeblad, stake ut Norsk Ukeblads vei inn i femtiden.

Magasinbransjen er inne i en spennende tid i magasinbransjen, og spesielt mye gleder jeg meg til å ta Norsk Ukeblad enda dypere inn i den digitale fremtiden, sier Trine Rasmussen.

Trine startet i den nye redaktørrollen i august.

For mer informasjon:
Elisabeth Lund-Andersen, Mob +47 932 45 255
Trine Rasmussen, Mob + 47 920 55 648

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Redaktør Trine Rasmussen i Norsk Ukeblad. Fotograf Esten Borgos
Redaktør Trine Rasmussen i Norsk Ukeblad. Fotograf Esten Borgos
Last ned bilde

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom