NKI

Treider blir en del av NKI

Del

Som en del av vår satsing på yrkesfaglig utdanning, har Intendia valgt å konsolidere to av skolene i Norge. Fra 01.01.20, vil Treider bli en del av NKI.

- Vi mener dette vil styrke vår posisjon i utdanningsmarkedet, sier rektor Hege Johnsen. - Vi skal bygge en enhetlig og mer attraktiv merkevare som gjør oss til en mer synlig aktør, og vi vil gjennom dette kunne tilby et bredere studietilbud til studentene våre - med fokus på læring gjennom hele livet. Endringen er også i tråd med de endringer som skjer i sektoren for øvrig, sier hun.

Gjennom denne konsolideringen, vil NKI nå også tilby stedbaserte studier og nettstudier med fysiske samlinger.

-Vi har en genuin tro på å hjelpe folk til gode jobber, gjennom praktiske, korte og yrkesrettede utdanninger. Dette vil gjøre oss i stand til å fokusere dette tilbudet enda bedre i årene som kommer, avslutter Johnsen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om NKI

NKI
NKI
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

67 58 88 00http://www.nki.no

Om Intendia
Intendia Group, er et utdanningskonsern som har virksomheter i Sverige og Norge. Konsernet består av 11 sterke og uavhengige merkevarer, og utdanner og utvikler årlig over 40 000 studenter og kursdeltakere. Fokuset vårt ligger alltid på å ruste individet for dagens og morgendagens arbeidsmarked til fordel for samfunnet, næringslivet og den enkelte.

Følg pressemeldinger fra NKI

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NKI på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NKI

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom