Bane NOR Eiendom

Tre nye prosjektsjefer til utviklingsavdelingen

Del

Birgitte Marie Formo, Per Olav Dahl Hegge og Odd Arne Lian er nå på plass i nye jobber hos Norges ledende knutepunktutvikler.

Birgitte Marie Formo (tv), Per Olav Dahl Hegge og Odd Arne Lian går til Bane NOR Eiendom.
Birgitte Marie Formo (tv), Per Olav Dahl Hegge og Odd Arne Lian går til Bane NOR Eiendom.

Bane NOR Eiendom er i vekst og utvider med flere prosjektsjefer. Stadig flere prosjekter og økt omfang gjør at selskapets eiendomsutviklingsavdeling øker og teller nå over 25 eiendomsutviklere. Selskapet utvikler jernbanens eiendommer over hele landet, både i egen-regi og i samarbeid med partnere.

Bane NOR Eiendom kan nå presentere sine tre nye prosjektsjefer:

Birgitte Marie Formo (40)kommer fra stillingen som prosjektleder i BMF Eiendom. Hun har tidligere jobbet som eiendomsutvikler i Kruse Smith Eiendom og eiendomsrådgiver i Hadrian Eiendom. Birgitte har god erfaring med verdioptimalisering og utvikling av større bolig- og næringseiendommer i tidligfase. Hun er utdannet jurist/advokat.

Per Olav Dahl Hegge (30) kommer fra stillingen som prosjektleder i AF Gruppen hvor han først og fremst jobbet med rehabiliteringsprosjekter og boligutbygging. Per Olav er utdannet sivilingeniør fra NTNU innenfor byggteknikk.

Odd Arne Lian (53) kommer fra stillingen som avdelingsleder i Veidekke Entreprenør, distrikt Oslo. Der ledet han en rekke komplekse nærings- og boligprosjekter fra tidligfase til ferdigstilt prosjekt. Odd Arne er utdannet sivilingeniør fra NTNU innenfor byggteknikk.

- Det er utrolig flott å få disse kompetente prosjektsjefene med på laget. Vi er en betydelig by- og stedsutvikler med muskler, handlekraft og en unik portefølje. Med tre nye, kloke hoder på plass kommer vi nå til å øke utviklingstakten ytterligere, sier utviklingsdirektør Morten Austestad i Bane NOR Eiendom.

Nøkkelord

Bilder

Birgitte Marie Formo (tv), Per Olav Dahl Hegge og Odd Arne Lian går til Bane NOR Eiendom.
Birgitte Marie Formo (tv), Per Olav Dahl Hegge og Odd Arne Lian går til Bane NOR Eiendom.
Last ned bilde

Om Bane NOR Eiendom

Bane NOR Eiendom
Bane NOR Eiendom
Schweigaards gate 33
0191 Oslo

05280https://banenoreiendom.no

Norges ledende knutepunktutvikler

Bane NOR Eiendom eier, forvalter og utvikler all jernbaneeiendom i Norge. Porteføljen har en anslått brutto verdi på 49,9 milliarder kroner og omfatter stasjoner, jernbanetilknyttede service- og driftsbygg, næringsbygg, boliger og tomter. De fleste eiendommene er sentralt plassert ved kollektivknutepunkter og langs jernbanen.

Bane NOR Eiendom utvikler moderne og miljøvennlige boliger og næringsbygg og bidrar aktivt til by- og stedsutviklingen i Norge. På stasjonene tilbyr selskapet gode fasiliteter til de reisende, legger til rette for hyggelige serveringssteder og fine butikker og tilbyr bil- og sykkelparkering. Til togoperatørene tilbyr Bane NOR Eiendom funksjonelle og moderne verksteder, terminaler og driftsbygg.

Bane NOR Eiendom har 200 ansatte. Porteføljen omfatter totalt 1660 bygg og ca. 3.700 leiekontrakter. Virksomheten har mer enn 200 pågående eiendomsutviklingsprosjekter, og de årlige investeringene utgjør ca. 1,3 milliarder kroner.

Bane NOR Eiendom er en del av Bane NOR-konsernet og har som samfunnsoppdrag å få flere til å bruke tog, samt å delfinansiere jernbanen.

Følg pressemeldinger fra Bane NOR Eiendom

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bane NOR Eiendom på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bane NOR Eiendom

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom