Coca-Cola European Partners Norge

Tord Bergesen til Coca-Cola European Partners

Del

Tord Bergesen er ansatt som Senior Manager Public Affairs i Coca-Cola European Partners Norge med ansvar for næringspolitikk og myndighetskontakt. Han har tidligere jobbet som politisk analytiker ved den amerikanske ambassaden, som politisk rådgiver i Høyres stortingsgruppe og kommer nå fra rollen som spesialrådgiver hos Gambit Hill & Knowlton Strategies.

Tord Bergesen
Tord Bergesen

-Tord kommer til å spille en viktig rolle i vår videre dialog med myndigheter, offentlige institusjoner og andre samfunnsaktører. Som en av de største produsentene av alkoholfri drikke i Norge, er vi en viktig bidragsyter når myndigheter og næringsliv sammen skal finne løsninger på en rekke utfordringer i det norske samfunnet, det være seg innen helse, klima, sirkulær økonomi, eller mangfold og inkludering, sier Per Hynne, kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola European Partners Norge.

Coca-Cola har gjennom sin handlingsplan for bærekraft, This is Forward, definert meget ambisiøse mål på områder som resirkulering, sukkerreduksjon, mangfold, vannforbruk og klimaavtrykk, og ønsker sammen med myndigheter, kunder, samarbeidspartnere og bransjeaktører å være en pådriver for å skape et mer bærekraftig samfunn.

- Jeg ser frem til å kunne jobbe innenfor et stort spekter av samfunnsutfordringer. Som en av verdens ledende merkevarer har Coca-Cola gått foran og vist vilje til å sette høye ambisjoner og forpliktelser. Å jobbe for å utvikle og implementere strategi, både her hjemme og sammen med europeiske kolleger ser jeg på som en spennende utfordring. Samtidig står vi overfor særnasjonale næringspolitiske utfordringer og fremover blir det viktig å få på plass forutsigbare rammebetingelser for norsk drikkevareindustri. Jeg ser frem til å finne løsninger i dialog med myndighetene og de mange organisasjonene og selskapene som jobber med de samme utfordringene, sier Tord Bergesen.

Tord har en mastergrad i statsvitenskap fra Universitet i Oslo, og har også studert ved Universitetet i Bergen og American University i Washington DC.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Tord Bergesen
Tord Bergesen
Last ned bilde

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, TAB X-tra®, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg saker fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom