To nye partnere i First House

Del

Tidligere politisk rådgivere i Venstre Anne Solsvik og tidligere Aftenposten-redaktør Håkon Borud er nye partnere i First House.

- Ingenting er bedre enn når vi lykkes med å utvikle egne ansatte. Det bygger en god bedriftskultur, og det kommer også kundene våre til gode. Det gleder meg at både Anne og Håkon fremover vil sette et enda sterkere preg på selskapets arbeid innen medierådgiving, myndighetskontakt, klima og bærekraft, sier administrerende direktør i First House, Per Høiby.

Klima, miljø og bærekraft
Anne Solsvik kom til First House i 2015 fra rollen som politisk rådgiver for Venstre og partilederen Trine Skei Grande. De siste årene har Solsvik bistått kunder med posisjonering innen myndighetskontakt og klima, miljø og bærekraft. Solsvik har over tid delt politisk innsikt hos alt fra ledergrupper til selskapets egen First Cast.

- Vi opplever større pågang på oppdrag knyttet til miljø, klima og bærekraft – det er en utvikling jeg liker og synes er både spennende og givende å få ta del i. Næringslivet vil møte ytterligere krav om omstilling i tiden som kommer og behovet for å forstå denne utviklingen blir avgjørende. Å få muligheten til å bli partner i First House gir muligheter til å fortsette dette arbeidet og jeg ser frem til å prege selskapet fremover, sier partner og seniorrådgiver i First House, Anne Solsvik

Aftenposten-redaktør
Etter over 20 år i mediebransjen kom Borud fra Aftenposten til First House. Her skaper verdier for First House sine kunder ved å hjelpe dem med å bli sett, hørt og forstått. Han posisjonerer merkevarer, bistår i strategiplanlegging og hjelper til ved krise- og mediehåndtering. Det er han innstilt på å fortsette med også som partner i First House.

- Det er rett og slett gøy å jobbe i First House. Gøy fordi selskapet dyrker mangfold og kunnskap og derfor har opparbeidet seg et unikt, kompetansetungt miljø innen politikk, næringsliv og media. Gøy fordi vi har en lærende kultur der vi spiller hverandre gode. Og gøy fordi vi har spennende kunder fra de fleste bransjer og industrier. Sammen med dem får vi være med å skape, bygge og forvalte verdier. Verdier vår samfunnsmodell og velferdssystem er bygget på. Jeg gleder meg til å være med å bygge videre på dette som partner, sier partner og seniorrådgiver i First House, Håkon Borud

Solsvik og Borud ble partnere i First House med virkning fra 1. mai og er nå en del av selskapets partnergruppe som består av 14 andre partnere.

Om Anne Solsvik
Anne Solsvik var leder for Unge Venstre fra 2007-2010, før hun gikk over til å bli rådgiver for Trine Skei Grande. Hun kom fra den stillingen til First House i 2015. Hun var også valgkampsjef for Venstre i 2015. Solsvik har også vært folkevalgt i Arendal kommune fra 2007-2010.

Solsvik har studert administrasjons og organisasjonsvitenskap ved Universitetet i Bergen, og «Master of management» fra Handelshøyskolen BI.

Solsvik startet i First House 1. oktober 2015 og ble partner 1. mai 2019.

Om Håkon Borud
Håkon Borud har vært journalist og medieleder fra 1990 frem til han nylig sluttet som nyhetsredaktør i Aftenposten. Han har vært ansvarlig redaktør i Drammens Tidende, ansvarlig redaktør i Tønsbergs Blad, nyhetsredaktør i Kanal 24 og nyhetsleder i Dagsavisen. Borud har en bachelor i «International Relations» fra University of Sussex og har også studert internasjonal journalistikk i Darlington, England.

Han har hatt verv i redaktørutvalget i mediekonsernet Amedia, vært medlem av styret i Norsk Redaktørforening og medlem av Pressens Faglige Utvalg (PFU). Siden juni 2018har Borud også vært styremedlem i British Norwegian Chamber of Commerce.

Borud startet i First House 12. september 2016 og ble partner 1. mai 2019.

Bilder

Om First House

First House
First House
Haakon VII's gate 10
0161 Oslo

210 46 200http://www.firsthouse.no

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering. Selskapet har vært i etablert drift siden 1. januar 2010.

Følg saker fra First House

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra First House på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra First House

Business for Peace Awards 2014 – Richard Branson og fem andre prisvinnere i Oslo rådhus 15. mai9.5.2014 14:32:05 CESTPressemelding

Business for Peace Awards 2014 – Internasjonale næringslivstopper samles i Oslo med Richard Branson og fem andre prisvinnere i Oslo rådhus 15. mai Et stort antall internasjonale næringslivstopper møtes i Oslo 15. mai under Business for Peace Summit 2014. Arrangementet toppes av Oslo Business for Peace Award i Oslo rådhus kl 1700. Her vil Richard Branson sammen med fem andre rollemodeller i internasjonalt næringsliv få sine priser og bli intervjuet av den kjente nyhetsankeret Nik Gowing.

Einar Lunde og Geir Helljesen blir nytt radarpar16.10.2010 08:50:22 CESTPressemelding

Einar Lunde, som nylig gikk av med pensjon etter 44 års tjeneste i NRK skal samarbeide nært med Geir Helljesen som profesjonell konferansier, møteleder, kåsør, foredragsholder og frilanser. – Som Geir Helljesen vil jeg samarbeide med en rekke aktører i markedet, og faglig få ta del i First House miljøet, sier Einar Lunde. Det er hyggelig å se at vi seniorer blir ønsket velkommen i næringslivet, og jeg gleder meg til ta fatt på en ny periode i mitt yrkesaktive liv.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom