Norges Bryteforbund

To norske medaljer i Ranking stevne i Roma

Del

Det internasjonale bryteforbundet (UWW) har gjennom sesongen flere internasjonale toppturneringer som sammen med EM og VM gir rankingpoeng. Årets første rankingturnering ble gjennomført i Roma, hvor Stig Andre Berge og Felix Baldauf tok sølvmedaljer.

På torsdag og fredag ble årets første UWW rankingstevne gjennomført. På torsdag denne uken var tre norske landslagsbrytere i aksjon. Stevnet samler de beste bryterne i verden.

Stig Andre Berge (Oslo bryteklubb) og Felix Baldauf (Braatt IL) tok sølvmedaljer i stevnet. Oskar Marvik (Sportsklubben 09) tok 5. plass. 

"Dette var en god prestasjon av Felix, som viser at han hører hjemme i verdenstoppen", sier Fritz Aanes, landslagstrener. Også Stig Andre Berge får en fin gjennomføring, fortsetter Fritz.

Oskar Marvik kommer seg til bronsefinalen, men det blir dessverre tap der. 

På fredag var det Grace Bullen som skulle i aksjon. Hun vinner sine to første kamper, men det blir stopp i kvartfinalen mot India.Indieren tar seg til finale, men Grace taper sin rekval kamp og ender på 7. plass. 

Gutta er nå på plass i Danmark for ny konkurranse og treningssamling, mens Grace er på vei til Sverige for treningssamling.

Kontakter

Bilder

Om Norges Bryteforbund

Norges Bryteforbund
Norges Bryteforbund
Sognsveien 75 L (inngang fotballforbundet)
0855 Oslo

416 66 651http://www.bryting.no/

Norges bryteforbund dekker de olympiske grenene gresk romersk og fristil bryting samt sumo, sandbryting, og håndbak. Det er totalt ca. 7.000 medlemmer fordelt på 63 klubber over hele landet. De fleste klubbene organiserer alle trening innen alle grener, mens andre kun organiserer treninger i en eller to. Det gjennomføres årlig ca. 50 brytestevner i Norge. 

Bryting er en relativ liten idrett i Norge men er en stor idrett internasjonalt. Norsk Bryting har stolte tradisjoner, og har en sterk toppidrettskultur og leverer internasjonale medaljer jevnlig.  Bryting er en av de sommeridretter som har klart å kvalifisere deltakere til samtlige sommer OL i moderne tider. Vi har nå en ny generasjon med store talenter som hevder seg på internasjonalt nivå.

Følg saker fra Norges Bryteforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Bryteforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Bryteforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom