Norsk Osteopatforbund

To lærerike dager på muskel- og skjelettkonferanse

Del

Norsk Osteopatforbund deltok denne uken på den nasjonale forskningskonferansen om muskelskjeletthelse, arrangert av Nasjonalt forskningsnettverk for muskelskjeletthelse (MUSS) og Rådet for muskelskjeletthelse (RMH).

Det var mange spennende foredrag og oppdatert forskning presentert av nasjonale og internasjonale foredragsholdere. Det var egne sesjoner med frie foredrag og posterpresentasjoner.

Den nasjonale forskningskonferansen om muskelskjeletthelse er en tverrfaglig konferanse som dekker forskning innen skader, sykdommer og plager relatert til muskel og skjelett. Dette er et viktig møtepunkt for forskere, helsepersonell, brukere, klinikere og andre som er interessert i muskelskjeletthelse.

Skjer mye spennende innen muskel- og skjeletthelse

Leder for Norsk Osteopatforbund, Tomas Collin, er godt fornøyd med helgen.

– Det skjer mye spennende innenfor muskel- og skjeletthelse, og et tverrfaglig samarbeid mellom de ulike helseprofesjonene vil være nyttig for pasientene våre, sier Tomas.

Kontakter

Bilder

Om Norsk Osteopatforbund

Norsk Osteopatforbund
Norsk Osteopatforbund
Orkdalsveien 67
7300 Orkanger

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom