Universal Music Norge

TIX redder russetiden - arrangerer Norges første digitale landstreff

Del

Årets russefeiring har som mye annet i landet sett seg nødt til å gjøre endringer på grunn av Korona-epidemien. Det fører til at opptil 50.000 avgangselever over hele landet ikke får gjennomført årets feiring etter planen. Det ønsker TIX å gjøre noe med og inviterer derfor russen 2020 til Norges aller første digitale russetreff - Landstreff TIX.

Landstreff TIX finner sted 30. april kl. 20.00 (natt til 1. mai), samme dag som russetiden tradisjonelt sett skulle startet over hele landet. Arrangementet vil bestå av en 3-timers lang livesending hvor målet er at russen skal aktiviseres og sosialiseres fra sine egne hjem. Det handler om å gjenskape følelsen av å være på et russetreff ved å tilrettelegge for at russen kan oppleve et fellesskap, men uten å være fysisk samlet.

 

TIX: «Vi tar den første skålen sammen, og derfra får vi se hvor det går. Kanskje det blir kult, og kanskje det blir litt rart. Men vi skal i hvert fall feire russetid og vi skal ha det fett. Russen kommer til å kommunisere med hverandre online.»

 

Som en del av programmet vil det bl.a. bli streamet en utendørs TIX-konsert med full konsertproduksjon. Det hele vil bli streamet direkte via prosjektets hjemmeside www.landstrefftix.no. Arrangementet er helt gratis.

 

TIX: «Dette er en gave til russen. Det kan selvfølgelig ikke erstatte russetiden, men jeg håper mange kan ha glede av bidraget mitt likevel. Treffet er laget i samarbeid med Russedress, Aim Studio og Red Bull med et felles mål om å gi noe til russen som ikke får gjennomført feiringen slik som planlagt.»

 

TIX: «Jeg elsker jo russen og skulle egentlig brukt denne tiden på å spille konserter over hele landet. Jeg vet hvor viktig akkurat denne kvelden er for mange russ, og siden det er viktig at russen ikke er ute å feirer på normalt vis håper jeg at Landstreff TIX kan være et lite plaster på korona-såret, i tillegg til å være en god grunn til å følge retningslinjene fra myndighetene og feire hjemmefra. Vi sees på FaceTime-fylla!»

 

 

***

 

Bak navnetTIX finner du 27 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum. Haukeland er en av Norges aller største artister og personligheter. Han åpnet året med å selge ut to konserter på Sentrum Scene i rekordfart. I 2019 hadde han hele tre låter som gikk rett til #1 på Spotify Norge og startet 2020 med enda en #1, «Kaller På Deg», som er årets offisielle Paradise Hotel-låt. Haukeland har også bemerket seg som låtskriver i inn- og ut land blant annet som en av låtskriverne til Ava Max sin verdens-hit «Sweet but Psycho», som ble anerkjent som «Årets mest spilte låt» på Musikkforleggerprisen. Haukeland har også blitt kåret til Årets Artist på NRJ Awards, og spilt en rekke konserter i Norge og Sverige – inkludert et forrykende show på VG-lista på Rådhusplassen i 2019. I 2020 er han også aktuell som dommer i Idol på TV2. 

 

«Legenden TIX» (som fansen kaller han) fikk for alvor fotfeste hos det norske folk med i 2015. Albumet hans «Dømt og Berømt» lå over 70 uker på VG-lista. Siden da har han tapetsert de norske topplistene, først med kontroversiellrussemusikk, før vendepunktet i 2018 introduserte fansen til ren popmusikk med monster-hiten «Shotgun», som herjet i Norge hele sommeren. Siden da har han sluppet en rekke hits, samt et par låter som viser mer av Andreas – mennesket bak figuren. 

 

Navnet TIX ble til som en følge av at Andreas har diagnosen Tourettes Syndrom. Andreas sier selv: «TIX ble kallenavnet mitt på ungdomsskolen fordi folk la merke til ticsene mine. Jeg tok eierskap over navnet og brukte det som artistnavn»

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Onkl P, Shawn Mendes, Lil Halima, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, Seeb, The Rolling Stones m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Sandra Lyng, Lady Gaga, Emelie Hollow & Ruben, Juice WRLD, Celeste med flere29.5.2020 13:50:35 CESTPressemelding

Emelie Hollow x Ruben: Hjerteskjærende og emosjonelt i den nye singelen «Break It Right» Sandra Lyng debuterer som barnebokforfatter og slipper tilhørende musikk Yusuf / Cat Stevens nyinnspilte Tea for the Tillerman² slippes 18. september Lady Gaga slipper etterlengtet album I dag annonserer den globale superstjernen Ellie Goulding at hun slipper sitt svært etterlengtede fjerde studioalbum "Brightest Blue" med en utgivelsesdato 17. Juli. Albumet vil inneholde en rekke nylige utgivelser sammen med en mengde nye sanger. Singlen «Power» er ute allerede nå. Vinneren av BBC Sound of 2020, Celeste er ute med sin nye singel «I Can See The Change» gjennom Polydor Records. Låten handler om å finne håp i kjølvannet av motgang og det å innse at en lysere fremtid ligger foran oss. «I Can See Change» er produsert av Grammy vinnende produsent FINNEAS. Baby Queen slipper sin debutsingle «Internet Religion», en skarp pop-satire fylt med psykedeliske synther, og tekster som skjærer rett til hjertet av

Lady Gaga slipper etterlengtet album29.5.2020 13:42:43 CESTPressemelding

Lady Gaga er i dag ute med sitt etterlengtede album Chromatica. Albumet blir Gagas sjette i rekken, og har allerede debutert på topplisten på iTunes i 58 land. Hør her! Albumet inneholder gjestebidrag fra Ariana Grande, Elton John og Blackpink og er produsert av Bloodpop med Lady Gaga. Singelen «Rain On Me» med Ariana Grande gikk rett til topps på den globale Spotify-listen og på Spotify i USA.Førstesingelen «Stupid Love» har sanket inn over 235 millioner lyttestreams globalt og er Lady Gagas sekstende Topp 10-låt på Billboard. Musikkvideoen ble i sin helhet filmet med en iPhone 11 Pro. Det svært suksessrike albumet A Star Is Born fra 2018 tok førsteplassen på albumlisten i Norge, har solgt til fem ganger Platina og har sanket inn i underkant av 110 millioner lyttestreams her i Norge. Lady Gaga mottok også sin første Oscar for låten «Shallow» som beste originallåt i 2019. Tracklist: 1. "Chromatica I" 2. "Alice" 3. Stupid Love" 4. "Rain On Me" (with Ariana Grande) 5. "Free Woman" 6. "Fu

Sandra Lyng debuterer som barnebokforfatter og slipper tilhørende musikk29.5.2020 10:06:01 CESTPressemelding

3. juni lanseres de to første bøkene i en ny serie om enhjørningen Corny. Artist Sandra Lyng debuterer som forfatter med denne bildebokserien, som handler om en liten enhjørning med følelsene utenpå kroppen. Førstkommende fredag, fire dager før bøkene lanseres, slipper hun tre barnelåter med Corny som tema. «Her kommer Corny», «Gratulerer med dagen, Corny» og «God natt, Corny». «Jeg er vokst opp i et samfunn der jenter går i rosa, gutter i blått. Jenter skal like dukker, gutter skal like biler. Jenter burde ikke være sinte og rampete, gutter bør ikke gråte eller vise svakhet. Det er en helt annen mentalitet enn jeg vil lære min sønn. Etter mange år i terapi har jeg lært at det er sunt å snakke om følelser, og at det kan få store konsekvenser om man holder sinne og tristhet inni seg. Så kom jeg på idéen, hva med å skrive en barnebok om en enhjørning som viser det helt motsatte av det vi er vant til, og faktisk tørre å snakke om følelser. Sånn ble Corny til. Gyldendal hadde troa, Univers

Ny musikk fra The 1975, Dagny, Kuselofte & Postgirobygget, Lady Gaga & Ariana Grande, Ellie Goulding med flere22.5.2020 13:28:07 CESTPressemelding

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/dagny-med-forste-del-av-etterlengtet-debutalbum?publisherId=6987388&releaseId=17885850 Dagny med første del av etterlengtet debutalbum https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/nytt-album-fra-the-1975?publisherId=6987388&releaseId=17885914 Nytt album fra The 1975 https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/kuselofte-og-postgirobygget-gir-deg-arets-sommerlat-vi-tar-det-igjen-neste-ar?publisherId=6987388&releaseId=17885889 Kuselofte og Postgirobygget gir deg årets sommerlåt "Vi Tar Det Igjen Neste År"! https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/the-voice-vinner-maria-engas-halsne-slipper-debutsingelen-down-to-the-water?publisherId=6987388&releaseId=17885736 The Voice-vinner Maria Engås Halsne slipper debutsingelen "Down To The Water"! Taylor Swift slapp åtte liveversjoner av låter fra hennes nyeste album, Lover, denne uka. Opptakene er fra intimkonserten https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DWThgNheFWFyv?si=sq5m4czxTUWyqHyY-7WWRw City Of L

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom